SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tako lahko sami izdelate baklo s smolo #video 360°

0,18

termometer

V sklopu oddaje Preživetje v divjini, ki je na sporedu vsak torek, ob 21. uri, na Planetu, posebne izzive pripravljamo tudi gledalcem, ki imajo tako možnost, da osvojijo privlačno nagrado. Tokrat lahko po navodilih inštruktorja preživetja v divjini Braneta T. Červeka poskusite izdelati baklo s smolo in se tako potegujete za pohodniški nahrbtnik NES 50L.

Nagradna igra je zaključena! Izžrebani nagrajenec je Metod Logar.

V zgornjem videoposnetku, ki je posnet v 360-stopinjski tehniki, tako da lahko z miško oz. prstom med gledanjem spreminjate zorni kot, vam bo Brane predstavil postopek, kako izdelati baklo s smolo, ki je v situacijah preživetja zelo dobrodošel pripomoček. 

Preživetje v divjini Planet TV Brez pravih oblačil ju čaka skoraj nemogoča naloga #video

Kako sodelovati v nagradni igri?

1. Po navodilih Braneta T. Červeka iz zgornjega videoposnetka poskusite izdelajte baklo, svoj poskus pa posnemite.

2. Videoposnetek, iz katerega je razvidno, da ste izziv opravili na način, predstavljen v zgornjem videoposnetku, objavite na družbenem omrežju Facebook: https://www.facebook.com/prezivetjevdivjini/.

3. Z oddajo videoposnetka na Facebooku (https://www.facebook.com/prezivetjevdivjini/) se sodelujoči strinja s Pravili in pogoji ter potrjuje, da je avtor objavljenega videoposnetka. Več v zvezi z varstvom osebnih podatkov si sodelujoči lahko prebere v 15. točki Pravil in pogojev.

Nagrada

Izmed vseh objavljenih videoposnetkov, ki bodo ustrezali zgornjim kriterijem, bomo v ponedeljek, 18. maja, izžrebali enega nagrajenca, ki bo prejel pohodniški nahrbtnik NES 50L.

Preživetje v divjini | Foto:

Pohodniški nahrbtnik je s svojo velikostjo in prostornino idealen za prave pohodniške pustolovščine in pohodnike, željne novih avantur. Je udoben, zelo prostoren in vodoodbojen. Sistem AirMesh, kanal za zračenje na hrbtni strani, skrbi za optimalen pretok zraka.

Opozorilo: vedno upoštevajte primerne varnostne ukrepe in ogenj netite stran od vnetljivih stvari.

Tukaj lahko preberete Pravila in pogoje nagradne igre.

Preživetje v divjini | Foto:

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin