Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 2. 2020,
8.39

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,56

2

Natisni članek

Planet TV Pri Črnem Petru Sandi Murovec

Petek, 28. 2. 2020, 8.39

4 leta, 1 mesec

Pri Črnem Petru

Rešitelj s Krvavca navdušuje tudi kot glasbenik #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,56

2

V oddaji Pri Črnem Petru, ki jo lahko spremljate vsak petek ob 20. uri na Planetu, bomo tokrat videli prav posebno glasbeno točko, v kateri bo nastopil eden najbolj znanih smučarskih učiteljev pri nas – Sandi Murovec –, ki je pred kratkim pomagal pri reševanju dečka, ki je obvisel na sedežnici na Krvavcu.

Pred nekaj tedni se je na smučišču na Krvavcu odvijala prava drama. Dvanajstletni smučar je zdrsnil pod zapiralo sedežnice in obvisel približno deset metrov nad tlemi. Pred padcem v globino sta ga z rokami zadrževala dva smučarja na sedežnici. Eden najbolj priznanih slovenskih smučarskih učiteljev Sandi Murovec je dogajanje opazil in takoj začel reševalno akcijo.

Novice Junak, ki je reševal dečka: Vsi so kričali, bilo je vprašanje sekund

Iz bale zaščitne mreže, ki je bila na srečo v bližini, je s pomočjo nekaj mimoidočih naredil improviziran trampolin, ki je nato ublažil smučarjev padec.

"Najprej sem pomislil, da moram brezpogojno najti rešitev, ki ga bo obvarovala pred najhujšim. Scenarij B v moji glavi tisti trenutek preprosto ni obstajal, bi se pa lahko zgodil. No, konec poznate, vse kot v najlepših pravljicah. Tokrat se je res izšlo odlično," nam je povedal Sandi in dodal, da mu je bil rešeni deček nadvse hvaležen. 

"Neizmerno je vesel in hvaležen. Kako celotno zgodbo doživljajo starši, pa si lahko mislite. Vse, kar sem jim lahko rekel, je bilo: 'Objemajte se in veselite vsak dan!'"

Sandi Murovec in njegov Retro Band bodo nastopili s skladbo CIK CAK | Foto: Ana Kovač Sandi Murovec in njegov Retro Band bodo nastopili s skladbo CIK CAK Foto: Ana Kovač

Sandi Murovec bo v tokratni oddaji Pri Črnem Petru presenetil z glasbenim nastopom

"Nisem glasbenik, niti se nisem nikdar resneje ukvarjal z glasbo, je pa res, da se zelo rad zabavam. Vsi projekti so torej nastali izključno iz zabave, tudi pesem CIK CAK, ki jo boste slišali v oddaji. Moj dober prijatelj Jasmin Stavros mi je odstopil glasbo, jaz sem dodal besedilo in aranžma. Očitno smo zadeli v črno, ampak res povsem spontano," je razložil Sandi, ki se sicer z glasbo ljubiteljsko ukvarja že od malih nog.

Planet TV
Planet TV Skladba, ki gre takoj v uho: ste jo že slišali v celoti? #video

"Že od malega igram kitaro, vendar zgolj za zabavo. Oče je bil izjemen harmonikar, ker pa kri ni voda, je nekaj smisla očitno podaril tudi meni. Še vedno imamo skupino, s katero vsako leto priredimo božični koncert – eno najbolj norih zabav v letu. Koncert je vsakič znova razprodan."

Tudi na odru oddaje Pri Črnem Petru, ki bo na sporedu nocoj ob 20. uri na Planetu, ga bodo spremljali njegovi najboljši prijatelji, ki so vedno zraven tudi pri preostalih bolj in tudi manj resnih projektih.

Pri Črnem Petru | Foto:

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Planet TV
Planet TV Jasna razkrila zabavno pustno anekdoto: Bila sva razočarana, pa tudi rahlo vinjena
Planet TV
Planet TV Ste videli, katere oddaje bo še vodil Jure Godler? #video
Planet TV
Planet TV Voditelj Milijonarja si je želel postati od nekdaj #intervju
Ne spreglejte