SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
1,41

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Jasna razkrila zabavno pustno anekdoto: Bila sva razočarana, pa tudi rahlo vinjena

1,41

termometer

Planet TV
Foto: Ana Kovač

V petek ob 20. uri se na male zaslone vrača oddaja Pri Črnem Petru, v kateri bodo priredili pravo pustno rajanje. Voditeljica Jasna Kuljaj bo oddajo vodila kot naša glasbena diva Helena Blagne, v katero se je rada preobrazila že v otroških letih. Z nami je delila zabavno anekdoto, ko ji je uspelo brata prepričati, da se ji na pustovanju pridružil kot Nace Junkar.

Pri Črnem Petru Planet TV Oddaja Pri Črnem Petru se vrača že 21. februarja

"To, da bom celotno oddajo vodila preoblečena v našo divo Heleno, bo na nek način – če smem biti malo osebna – velika nagrada za malo Jasnico, ki je kot otrok hodila od vrat do vrat, oblečena v Heleno Blagne, in upala na kakšen kovanček," nam je voditeljica pojasnila, zakaj se je odločila prav za to masko.

Jasna bo v oddaji zapela tudi veliki hit Helene Blagne:

Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV Vrača se tudi Ta teden z Juretom Godlerjem - že v petek!

Nato pa je z nami delila še nadvse zabavno anekdoto, ko je pri štirinajstih letih pustovala na Koroškem.

"Povezana je prav z likom Helene Blagne. Svojega brata, ki je takrat prisegal na death metal glasbo, sem prepričala, da gre z mano po hišah, da bova Helena in Nace. Ko so ljudje odprli vrata, sva jim zapela 'Čuvaj to ljubezen'.

Nekateri so zaloputnili z vrati, še preden sva prišla do refrena. To je bilo res boleče! (smeh, op. p.). Drugi so naju povabili v hišo in spomnim se, da sem takrat iz vljudnosti prvič pila vino, ki na Koroškem res ni bilo kaj prida, nekateri so nama dali krofe, le denarja je bilo bolj malo. Bila sva razočarana, pa tudi rahlo vinjena. To je eden mojih najlepših spominov na Kotlje na Koroškem, kjer sva imela dedka in babico."

Jasna Kuljaj se z oddajo Pri Črnem Petru na Planet vrača že ta petek, 21. februarja, ob 20. uri.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Planet TV Planet TV Skladba, ki gre takoj v uho: ste jo že slišali v celoti? #video Planet TV Planet TV "Iz moških se spreminjamo v ženske in obratno!"

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin