SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Pri Črnem Petru se bomo spomnili najboljših glasbenih nastopov

0,03

termometer

Pri Črnem Petru |  | Foto: Bojan Puhek
Foto: Bojan Puhek

Glasba je po navadi tista, ki tudi v teh težkih časih poskrbi, da se lahko nekoliko sprostimo. V sobotni posebni oddaji Pri Črnem Petru si boste lahko še enkrat ogledali tiste glasbene nastope, ki so to sezono zabavne glasbene oddaje najbolj zaznamovali.

V soboto ob 20. uri si boste na Planetu še enkrat ogledali nastope Challeta Salleta, Helene Blagne, Saše Lendero in drugih odlični slovenskih glasbenih izvajalcev, ki vam bodo v vaših dnevnih sobah pričarali odlično razpoloženje. Oddajo bodo dodatno popestrili ter vas nasmejali tudi glavni junaki gostilne Pri Črnem Petru z voditeljico Jasno Kuljaj na čelu.

Zabavno glasbeno oddajo Pri Črnem Petru si lahko ogledate v SOBOTO ob 20. uri na Planetu. Ne zamudite!
  Pri Črnem Petru ep09 Planet TV Rebeka Dremelj: Trenutno sem v vlogi učiteljice, kuharice, hišnika, čistilke ... #intervju Pri Črnem Petru Planet TV Challe Salle: Vem, da imam velik vpliv tudi na mlade, zato jih poskušam usmerjati #intervju Pri Črnem Petru Planet TV Nuša Rojs: Raje sem sama, kot da bi bila s kom iz napačnih razlogov Pri Črnem Petru Planet TV Zaradi koronavirusa zaprl hotel na Madagaskarju #intervju Pri Črnem Petru Planet TV Tako dneve zdaj preživlja Jasna Kuljaj #foto Pri Črnem Petru Planet TV Saša Lendero: Pravega moškega zagotovo ne naredijo centimetri! #video Planet TV Planet TV Po 30 letih na glasbeni sceni si lasti prav poseben rekord #intervju
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 16
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin