SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
1,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Tako dneve zdaj preživlja Jasna Kuljaj #foto

1,16

termometer

Pri Črnem Petru |  | Foto: Facebook
Foto: Facebook

Voditeljica oddaje Pri Črnem Petru, ki bo odslej na sporedu ob sobotah ob 20. uri na Planetu, se je odločila dneve, ko smo vsi zaradi ukrepov prisiljeni v samoizolacijo, preživeti na Dolenjskem, kjer živijo njeni starši. Povedala nam je, da si čas krajša tudi tako, da v roke vzame samokolnico in pomaga očetu pri kmečkih opravilih. 

Priljubljena voditeljica Jasna Kuljaj nam je zaupala, da je pred dnevi, ko je položaj zaradi virusa postajal vse bolj resen in je bil vsak izhod iz stanovanja poseben izziv, odločila, da pripravi kovčke in gre k staršem na Dolenjsko.

"Malce nenavadno je bilo pripravljati kovčke, ne da bi vedela, za kako dolgo odhajamo, a občutek svobode, ko smo na Dolenjskem stopili iz avta, je nekaj, česar ne bom nikoli pozabila. Pod Gorjanci čas s korono ali brez nje teče bolj počasi in če imaš možnost preživljati čas na prostem, sploh ne opaziš, da je kaj drugače."

Pri Črnem Petru Planet TV Tokrat nas bo obiskala Slovenka, ki je omrežila sanjskega moškega #foto

Jasna je povedala, da v teh dneh živi umirjeno podeželsko življenje, vseeno pa poskrbi, da ji ni nikoli dolgčas. "Mama mi je pokazala, kje je naša njiva, za katero, priznam, nisem niti vedela, da jo imamo (smeh, op. p.), saj so bili moji obiski na Dolenjskem vedno kratki in vedno se mi je kam mudilo. Zdaj se je svet nekako ustavil in v resnici se pogovarjamo o tem, kdaj in kaj se bo sadilo. Dneve preživljam s samokolnico, saj se precej uspešno zamotim s pobiranjem vej, ker je oče ravno končal obrezovanje drevja." 

Voditeljica Jasna Kuljaj bo z vami tudi v oddaji Pri Črnem Petru, ki bo odslej na sporedu ob sobotah ob 20. uri na Planetu.

Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 3. trening #video
Srečno samski Planet TV Spoznajte igralsko zasedbo nove serije Srečno samski Živa Selan Trendi Pokukajte v zakulisje nove serije Srečno samski #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin