SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

O voditeljici pravi, da je verbalno inkontinentna #video

0,05

termometer

Pri Črnem Petru

Na božični večer boste na Planetu lahko spremljali božično oddajo Pri Črnem Petru. Spet se bo sestala že znana druščina iz najbolj znane televizijske gostilne s polno presenečenji, rojstnodnevnimi željami ter praznično noto. Oddaja pri Črnem Petru bo na sporedu v soboto, 25. decembra, ob 19.45 na Planetu. 

Jutro na Planetu Planet TV Poglejte, kako so Jasno Kuljaj presenetili za rojstni dan #video

Božič na Planetu bo popestrila oddaja Pri Črnem Petru. Med gosti bo tudi nekdanji sovoditelj Jasne Kuljaj, Boštjan Romih. Ker jo zelo dobro pozna, jo je opisal kot verbalno inkontinentno, saj ji besede zelo rade uidejo, pravi. Boštjan ji pripravlja tudi posebno presenečenje v oddaji, ki ga ni želel razkriti. Kaj je povedal o nekdanji sovoditeljici, si oglejte v spodnjem posnetku.

"V resnici gre za veliko spontanost in to, da ona butne ter ne razmišlja. To je v resnici njena odlika," razloži Boštjan Romih. O njunih skupnih časih pred kamero pa pravi, da je bilo prijetno, eden se je pripravil na scenarij, drugi pa malo manj.

Pri Črnem Petru Planet TV Posebna božična oddaja Pri Črnem Petru

Boštjan pa ji za 40. rojstni dan želi, da s svojim emšem naredi le eno. Karkoli že dela, ji svetuje, naj dela še naprej, saj ostaja mlada.

Posebna božična oddaja Pri Črnem Petru bo na Planetu v soboto, 25. decembra, ob 19.45.
Jutro na Planetu Planet TV Tinkara Fortuna: Zaradi Exatlona smo morali tudi doma postavljati poligone #video Poroka na prvi pogled Planet TV V ljubezenski šov se je vrnila skoraj neprepoznavna #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Zamujene vsebine so na voljo v Planeteki.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin