SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,66

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Povsem dehidriran se je zatekel k skrajnim prijemom #video

0,66

termometer

Potem ko so tekmovalci v prvi sezoni spoznavali pasti slovenskih gozdov, se v novi sezoni odpravljajo na človeku neprijazne terene divjih otokov. Na žgočem soncu in ob visokih temperturah bo največji sovražnik tistih, ki so sprejeli izziv Preživetje v divjini, dehidracija, saj tekoče pitne vode ne bo mogoče najti.

Preživetje v divjini Planet TV To je prvi tekmovalec v novi sezoni oddaje Preživetje v divjini #video

V prvi oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu v torek ob 21. uri na Planetu, se bo v izzivu, ki ga je zanj pripravil Brane T. Červek, preizkusil vsestranski športnik in ljubitelj adrenalina Klemen Korošec iz Ljubljane.

Preživetje v divjini Planet TV Nevarno srečanje Červeka z nepovabljenimi obiskovalci #video

Tekmovalec je kmalu spoznal, da bo pomanjkanje vode večja težava, kot si je mislil, in zato se je začel zavedati, da bo treba izkoristiti vsako priložnost, da v svoje telo vnese nekaj življenjsko pomembne tekočine. Zato ni okleval, ko je našel odpadke, ki jih je na obalo prineslo morje. Ostanki lubenice in paradižnika so bili še kako dragoceni.

Preživetje v divjini Planet TV Červek: Priča smo obritim fasadam z napihnjenimi mišicami, ki delujejo samo v svetu obilja in perutnine #intervju

Vseeno gre pri tem za zelo majhne količine vode in Klemen bo, če bo želel preživeti noč na otoku in uspešno opraviti izziv, moral najti tudi nekoliko večje zaloge vode oziroma jih bo moral znati pridobiti. Mu bo uspelo?

Kako uspešno se bo Klemen spopadel s pastmi divjega otoka in izzivi, ki jih je zanj pripravil mojster tehnik preživetja v naravi Brane T. Červek, lahko preverite v torek ob 21. uri v oddaji Preživetje v divjini na Planetu.

Preživetje v divjini Planet TV Nepričakovan zaplet na snemanju Preživetja v divjini: Bilo je res ekstremno! #foto Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV Godler izdal svoj prvi roman #video Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj voditeljsko vlogo zamenjala za točilni pult
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 23
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin