SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Na videz preprosta naloga tekmovalcema povzročala veliko težav #video

0,45

termometer

V naslednji oddaji Preživetje v divjini se bosta na pustolovščino z inštruktorjem Branetom T. Červekom podala prijatelja Uroš in Aleš. Čeprav sta vajena zahtevnih preizkušenj v naravi, pa sta pri eni od najpomembnejših nalog nepričakovano imela veliko težav, kar je presenetilo tudi inštruktorja.

Preživetje v divjini Planet TV Spet odpiramo prijave v oddajo Preživetje v divjini

V oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu v torek ob 21. uri, bo inštruktor Brane T. Červek preizkušal trpežnost tokratnih tekmovalcev. Uroša in Aleša, ki sta svojo vzdržljivost že dokazovala na različnih skupnih podvigih, najprej čaka hoja po gozdu brez obutve, nato se bosta morala brez varoval spustiti čez več kot dvajsetmetrski previs, na koncu pa ju čaka še premagovanje različnih ovir na poti skozi nevaren jamski sistem.

Preživetje v divjini Planet TV Vajen ekstremnih izzivov, bo kos tudi Červekovemu? #foto

Med preizkušnjo pa je prišlo do malce nepričakovanega zapleta. Tekmovalcema je Brane sicer že na začetku pojasnil, kako narediti baklo, ki jo bosta nujno potrebovala na poti skozi jamo, ampak ko je šlo zares, se izdelave pripomočka nista znala lotiti, čeprav se jima je čas za to nalogo že skoraj iztekel. Več v zgornjem videoposnetku.

Preživetje v divjini Planet TV Upa, da jima bo Červek pripravil res zahteven izziv #foto

Ali se je Urošu in Alešu potem uspelo zbrati in uspešno opraviti nalogo z baklo, preverite v oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu v torek ob 21. uri na Planetu.

Preživetje v divjini | Foto:

Preživetje v divjini Planet TV Postavni športnici z odliko opravili zahtevno preizkušnjo #video Preživetje v divjini Planet TV "Najlepše stvari ponavadi ležijo tik pred nosom in malo izven cone udobja!" #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin