SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,22

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Kondom za noč v gozdu: ga bosta znala uporabiti? #video

0,22

termometer

V nocojšnji oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planetu, se bosta z izzivom spopadla Uroš in Lidija, ki se prej nista poznala. Prav zato sta inštruktorja preživetja v divjini Braneta T. Červeka sprva nekoliko debelo pogledala, ko jima je kot pripomoček za prijetnejšo noč v divjini ponudil kondom.

Lidiji se ni niti sanjalo, kako bi ta pripomoček s sotekmovalcem lahko koristno uporabila v mrzli noči v divjini. Vseeno pa se ji je dozdevalo, da ni mišljeno, da bi ga uporabila za prvotni namen. 

Preživetje v divjini Planet TV Pozimi noseča na Triglav, zdaj pa jo čaka nov izziv #intervju

Tudi Brane se je ob razkritju nenavadnega pripomočka hudomušno nasmihal in jima nato povedal, da bosta pravi namen, kako lahko kondom uporabita za preživetvene namene, izvedela pravočasno.

Preživetje v divjini Planet TV "Na lastni koži sem želel izkusiti, kako težko je preživeti!" #intervju

Zakaj je Brane tekmovalcema dal kondom in ali sta ga znala uporabiti, da jima je dobro služil, preverite NOCOJ ob 21. uri na Planetu.

Preživetje v divjini | Foto:

Preživetje v divjini Planet TV To bo dolga noč med medvedi in divjimi prašiči #video Preživetje v divjini Planet TV "V naravi ni herojev, edini pravi heroj je narava sama!" #intervju Preživetje v divjini Planet TV Červek o koronavirusu: Ne bodite nebogljeni doma, pojdite v naravo
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin