SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,49

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

To bo dolga noč med medvedi in divjimi prašiči #video

0,49

termometer

V oddaji Preživetje v divjini, ki si jo boste lahko ogledali v torek ob 21. uri na Planetu, se bosta na pustolovščino podala Lidija in Uroš. Inštruktor preživetja v divjini Brane T. Červek ju je kmalu na začetku opozoril, da utegneta, če ne bosta pripravila vsega potrebnega, ponoči dobiti nepovabljene goste, ki so vse prej kot prijetni.

Zaradi razmeroma mile zime je  divje življenje v naših gozdovih že precej pestro. Brane je tokratnima tekmovalcema pokazal sledi divih živali na območju, kjer bosta prebila noč in ju izrecno opozoril: "Če ne bo ognja, če ne bo bivaka, če ne bo alarmnih naprav,, potem ne bosta opazila divjih živali, tudi če bodo pet metrov od vaju."

Preživetje v divjini Planet TV Pozimi noseča na Triglav, zdaj pa jo čaka nov izziv #intervju

Čeprav je Lidija pomislila, da bi se v skrajnem primeru lahko zanesla na svoj sluh, pa jo je Brane opomnil, da utegne ponoči deževati in da v takem primeru lahko kar pozabi, da bo živali lahko slišala. Več v zgornjem videu.

Preživetje v divjini Planet TV "Na lastni koži sem želel izkusiti, kako težko je preživeti!" #intervju

Kakšen izziv je Brane T. Červek pripravil za tokratna tekmovalca in kako uspešno ga bosta opravila, preveritev v torek ob 21. uri na Planetu.

Preživetje v divjini | Foto:

Preživetje v divjini Planet TV "V naravi ni herojev, edini pravi heroj je narava sama!" #intervju Preživetje v divjini Planet TV Červek o koronavirusu: Ne bodite nebogljeni doma, pojdite v naravo
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 22
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin