SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Izziv, ob katerem ti zaledeni kri #video

0,30

termometer

Zadnja pustolovščina v oddaji Preživetje v divjini v tej sezoni, ki bo na sporedu nocoj ob 21. uri na Planetu, prinaša eno najtežjih preizkušenj do zdaj. Vojaško urjenje, ki bo od tekmovalca Jožeta zahtevalo veliko poguma, vzdržljivosti in volje. Eden najtežjih bo vsekakor trenutek, ko bo inštruktor Brane T. Červek tekmovalca potopil v ledeno vodo, pri čemer bo iz te štrlela samo slamica za dihanje. 

Preživetje v divjini Planet TV Boleče posledice ekstremne preizkušnje #video

Jožeta čaka preizkušnja, v kateri bo kar nekaj časa preživel v ledeni vodi, dodatna težava pa bodo nizke zunanje temperature. Če bo želel v divjini preživeti noč in uspešno dokončati preizkušnjo, bo moral poskrbeti, da se ne podhladi.

Milijonar Planet TV Godler komaj zadrževal smeh: tekmovalec je bil žrtev predrznih opic #video

Temu se bo najlažje izognil, če mu bo uspelo zanetiti ogenj. Netil bo s pomočjo drgnjenja lesa in smodnikom. Da pa bi prišel do smodnika, bo moral čim dlje zdržati pod ledeno mrzlo vodo. V reko, ki ima le nekaj stopinj nad lediščem, bo moral potopiti celo telo, za dihanje pa bo lahko uporabljal le slamico, ki bo štrlela iz vode. Dalj časa ko bo vztrajal, več nabojev s smodnikom si bo prislužil in več možnosti za uspešno netenje ognja bo imel. Več v zgornjem videu.

Kako dolgo je vztrajal v ledeni vodi in ali se mu je to obrestovalo pri netenju ognja, preverite nocoj ob 21. uri na Planetu.

Oddaja Preživetje v divjini bo na sporedu NOCOJ ob 21. uri na Planetu. 

Sam doma Planet TV Ni božiča brez Kevina Preživetje v divjini Planet TV "Tisto je bil jacuzzi v primerjavi s tem, kar me čaka" #video Preživetje v divjini Planet TV Take recitacije Zdravljice verjetno še niste videli #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin