SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,46

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Take recitacije Zdravljice verjetno še niste videli #video

0,46

termometer

V naslednji oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu v torek ob 21. uri, bo preizkušnjo z vojaškim urjenjem izkusil 34-letni Jože. "Spadam v generacijo, ki ni služila vojaškega roka, zato sem tu videl priložnost, da se preizkusim," je povedal Celjan, ki ga tokrat čaka res ekstremen izziv.

Preživetje v divjini Planet TV "Tisto je bil jacuzzi v primerjavi s tem, kar me čaka" #video

Jože v prostem času veliko nastopa na odrskih deskah ter pred filmskimi in televizijskimi kamerami, vendar takšnega nastopa, kot ga je čakal v oddaji Preživetje v divjini, verjetno še ni doživel.

Izgubljena čast Planet TV Igralka v mladosti doživela veliko tragedijo

Izkusil je ekstremno vojaško urjenje in v enem dnevu dobil občutek, kaj pomeni biti vojak. Ena od njegovih nalog je bila premagovanje dela reke samo v spodnjicah in bos. Njegova največja sovražnika sta bila močan tok in voda, ki je imela le nekaj stopinj nad lediščem. Ob tem je moral delati počepe in recitirati odlomke iz Prešernove Zdravljice. Kako je bilo videti recitiranje v ledeni vodi, si lahko pogledate v zgornjem videu.

Oddaja Preživetje v divjini bo na sporedu v TOREK ob 21. uri na Planetu. 

Božično presenečenje Planet TV Božični teden na Planetu Sam doma Planet TV Ni božiča brez Kevina Ledeno kraljestvo Planet TV Čarobni prazniki z Ledenim kraljestvom
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   
delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin