Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 5. 2023,
9.54

Osveženo pred

11 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,18

Natisni članek

Planet TV Poroka na prvi pogled Poroka na prvi pogled: Slovenija

Torek, 16. 5. 2023, 9.54

11 mesecev, 1 teden

Poroka na prvi pogled

Žan zgrožen: Upam, da Jasmina igra, ker če ne, potem ima težave #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,18

V šov Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko še ta teden spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, se je vrnila Jasmina, ki se je s preostalimi udeleženci srečala na zadnji večerji ljubezenskega eksperimenta. Na tej je spet poskrbela za pestro vzdušje, s svojimi izjavami glede intimnosti pa je najbolj šokirala Žana.

Žan je vsem kandidatom na zadnjem snidenju zastavil enako vprašanje: "Kaj si se naučil/-a v eksperimentu?" Zadnja je bila na vrsti za odgovor Jasmina, ki je odvrnila: "Nimam potrpljenja. Ne poslušam pod nobenim pogojem. Jaz bom vedno sledila sebi in temu, kar si želim, drugo pa bom spustila od sebe." Rok ji je ob tem zaploskal, Žana pa je zanimalo, česa si želi zdaj. Jasmina mu je odvrnila: "Zabave."

Poroka na prvi pogled
Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Jasmina je ob tem poudarila, da se tudi zdaj v življenju ne počuti, kakor da bi potrebovala dodatno izpopolnitev. "Pri meni se ni izšlo. Nisem material za Aleša ali za neke druge tipe, sem pa že dala nekaj skozi, zato mi je do neke zabave in do nečesa lahkotnega. Tudi seksualno želim zaživeti, saj mislim, da sem to svojo željo o seksualnem odnosu dovolj zatirala."

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Aleš bo ponovno srečal Jasmino, kar pa se ne bo dobro končalo … #video

Žan je temu kimal, Rok pa je Jasmino začel opominjati, da njeno grlo počasi postaja suho. "Kako pa veš? Zdaj se mi je osušilo še kaj drugega," je odvrnila Jasmina in privzdignila čašo. Ob tem se je Žan na samem samo prijel za glavo in pripomnil: "Joj, Jasmina, pa nisi tega rekla. Ženska je stara 46 let, ampak jaz tega ne morem verjeti. Upam, da igra, ker če ne igra, potem ima težave."

Poroka na drugi pogled
Planet TV Tako so se komentatorji pošalili na račun Aleša #video

Jasmina se je nato čudila, kaj je s tem narobe. "Kaj nismo ljudje seksualna bitja?" je vprašala preostale. Žan ji je prikimal, Jasmino pa je še vedno zanimalo, zakaj ne bi tega izživeli in poskusili ter zakaj je intima tak tabu. Žan ji je zatrdil, da ni tako, ona pa se je spraševala, zakaj so jo sredi debate prekinili. "Meni je namreč intima na prvem mestu. Jaz sem vedno imela željo, ampak nisem imela možnosti, da bi poskusila vse. Meni je to premalo," je vsem razkrila Jasmina, na samem pa pojasnila, zakaj je tako:

Poroka na drugi pogled
Planet TV "Anna se je do Aleša obnašala še grše kot Jasmina," je prepričana Tanja Kocman #video

"Ne moti me to, da niso bili intimni, ampak to, da si tega niso dovolili. To me res iritira. Zakaj ne? Pa saj če ne poskusiš, ne veš. Seksualnost je tako velik pojem. Če mislim narobe, mislim narobe, ampak glej ... Tukaj je lahko veliko raziskovanja, čutenja, spoznavanja partnerja … Ne vem, ampak meni je seksualnost izredno lepa. Tukaj se lahko izražam, tukaj lahko dam iz sebe vse, kar sem mnoga leta zakrivala. Meni je spolnost umetnost."

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Razočarani Aleš: Po tem cunamiju bom pokončno vstal in šel naprej! #video

Kako se je pogovor končal, si lahko ogledate v videoposnetku zgoraj.

Šov Poroka na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Pred tem si lahko ogledate še epizodo oddaje Riba, raca, rak, ki se bo začela ob 20. uri.

 

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte