Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 5. 2023,
9.43

Osveženo pred

11 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,63

2

Natisni članek

Planet TV Poroka na prvi pogled: Slovenija Poroka na prvi pogled

Četrtek, 11. 5. 2023, 9.43

11 mesecev, 3 tedne

Poroka na prvi pogled

Razočarani Aleš: Po tem cunamiju bom pokončno vstal in šel naprej! #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,63

2

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, sta si končni zaobljubi kot zadnja na ceremoniji povedala tudi Aleš in Anna. Alešu pa je Anna – ne glede na vse njegovo prizadevanje – prav na tej ceremoniji zlomila srce.

Aleš je priznal, da pred zadnjo ceremonijo sploh ni spal. Ne glede na to pa je zatrdil, da je pripravljen na sprejem vsake njene odločitve. Na zadnji skupni ceremoniji pa je kot prvi zaobljubo prebral prav on.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

"Vesel in presrečen sem, da sem te spoznal. V moje življenje si prišla, ko sem bil najbolj ranljiv in ko sem že skoraj obupal nad ljubeznijo. Bolj kot sem te spoznaval, bolj sem ugotavljal, da si ženska, ki jo iščem in čakam že vse življenje," je v začetku povedal Aleš in s tem Anni orosil oči.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Anna priznala: Hočem ga videti, hočem ga objeti! #video

V nadaljevanju ji je povedal, kako jo on vidi s svojimi očmi, Anno pa so med tem zalile solze. Aleš je vseeno vztrajno nadaljeval do sklepa, v katerem je povedal: "V tem kratkem času sem te vzljubil in močno si želim, da bi te še bolje spoznal. Zato, draga Anna, se ti predajam z vsem srcem in upanjem, da naju čutiš. Želim nadaljevati najino zvezo tudi zunaj eksperimenta. V vsakem primeru pa bom vedno ob tebi."

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV "O tem bi rad čim manj govoril, ker mi je to povzročilo veliko trpljenja!" #video

Nato pa je svojo zaobljubo in končno odločitev začela razkrivati še Anna: "V ta eksperiment sem vstopila odprtega uma in srca ter se radovedna podala na najino dogodivščino," je začela, nato pa nadaljevala z opisom njune poti v eksperimentu.

"Spoznala sem čudovitega moškega, ki mi je spremenil pogled na moške," je še dodala Anna, ki je sprva Aleša še dodatno hvalila, na koncu pa vseeno sprejela sledečo odločitev: "Počaščena sem, da si z mano nekatere stvari počel prvič. Za to sem ti izjemno hvaležna, vendar pa … V ta eksperiment sem prišla prvič, željna novih izkušenj, ki pa jih nisem prejela. Moje srce se ni odprlo in predalo, ker se na ključnih ravneh nisva povezala. Toplina in srčnost, ki ju oba imava, nista dovolj, da bi lahko gradila nek srčni in ljubezenski odnos. Lahko sva dobra prijatelja zunaj eksperimenta."

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV "Blaževa zaobljuba me je šokirala!" #video

Anna je sicer Alešu zatrdila, da ga kot osebo spoštuje in da se ji zdi kot moška figura čudovita, ampak njemu to ni prav veliko pomenilo. S solzami v očeh je spremljal njen odhod, priznal pa: "Zelo sem razočaran. Vseeno jo podpiram, ampak tole je mene zelo pretreslo. Bilo je kot cunami, ki me je podrl, ampak po tem bo Aleš pokončno vstal in šel svojo pot naprej!"

Šov Poroka na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Nocoj pa si lahko ob 20. uri ogledate še komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Meri priznala: Mene je kar malo sram! #video
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV So se Meri med poslušanjem Matevževe zaobljube orosile oči? #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte