Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 3. 2023,
8.21

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,71

Natisni članek

Miha Hercog Tanja Kocman Špela Grošelj Tomaž Mihelič Planet TV Poroka na drugi pogled Poroka na prvi pogled

Petek, 3. 3. 2023, 8.21

1 leto, 1 mesec

Poroka na drugi pogled

To je o Jasmininem obnašanju povedal Tomaž Mihelič #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,71

Na Planetu lahko vsak četrtek ob 20. uri spremljate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled, v katerem se je tokrat Špeli Grošelj, Mihi Hercogu in Tanji Kocman pridružil tudi Tomaž Mihelič. Pod drobnogled so vzeli dogajanje preteklega tedna v šovu Poroka na prvi pogled, pri čemer so se spotaknili tudi ob dogajanje na zmenku Jasmine in Aleša.

V šovu Poroka na prvi pogled je Jasmina svojega Aleša peljala na prav poseben zmenek. Odpravila sta se jahat konje, kar se je povsem izjalovilo, saj je Jasmina vmes s konjem grdo ravnala, enkrat pa je celo padla z njega.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Skrivnost je razkrita: med rjuhe je skočil še en par #video

Tomaž Mihelič je bil ob gledanju teh posnetkov zgrožen: "Jaz bi njo zdaj želel užaliti, ker je zelo nesramna do konja, ampak ji ne morem reči krava, ker je to sveta žival v Indiji, niti koza, ker daje mleko, ki je zelo dragoceno … Ona je kot ena opica."

Miha se je s tem strinjal, Tomaž pa je še nadgradil svojo prejšnjo opazko: "Še ta konj deluje kakor tisti od Pike Nogavičke, ona pa je opica Toto."

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Meri: Na medenih tednih se počutim kot v dijaškem domu #video

Špela se je ob tem že skoraj do solz zjokala, nakar so pogledali še posnetek, ko Jasmina pade s konja. "Alkohol je ku***," je v smehu dejal Miha Hercog, ki je bil še vedno prepričan, da je Jasmina jezdila pod vplivom nečesa. Prav tako se se Jasmininemu padcu smejali vsi drugi komentatorji, ki so bili kar enotni, da si je Jasmina to zaradi svojega vedenja povsem zaslužila.

"Žival čuti," je dodal Miha Hercog, z njim se je strinjal tudi Tomaž: "Kar naj jo zabriše dol med planke." Špela ga je poskušala umiriti, Tomaž pa ji je odvrnil: "Če bi prišel nate jezdec, ki te ne bi znal jezditi, bi ga tudi ti zabrisala dol."

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Poglejte si cel odlomek prepira med Jasmino in Alešem #video

Ob tem so se vsi strokovnjaki strinjali, da je Jasmina v zadnjem tednu pokazala svoj pravi obraz, Miha Hercog pa je zaključil z zelo posebno tezo: "Ona je rekla, da je v šov prišla, ker se je bivšemu zlagala, da gre v neko institucijo. On je očitno tega že navajen in je to zato sprejel." Več v zgornjem videu.

Komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled lahko Planetu spremljate vsak četrtek ob 20. uri! Vsakič ji sledi še satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem s pričetkom ob 21. uri. Pred tem si lahko od ponedeljka do srede ob 21. uri ogledate tudi epizodo šova Poroka na prvi pogled.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Damir šokiran: Jasmini se je odpeljalo #video
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Jasmina si želi biti ob pogledu na moškega mokra do kolen #video
Poroka na DRUGI pogled
Planet TV To je bil najbolj nenavaden zmenek Mihe Hercoga: Sram me je govoriti o tem ...
Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko brezplačno ogledate tudi na Planeteka.si. Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Ne spreglejte