SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,29

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

So se strokovnjaki šova tokrat ušteli? #video

0,29

termometer

V oddaji Poroka na prvi pogled, ki jo na Planetu ujamete od ponedeljka do srede ob 20.45, sta si poročne prstane nataknila še Aleksandar in Katja. Potem ko sta si že obljubila večno zvestobo, pa je nevesta o ženinu izvedela nepričakovan podatek.

Poroka na prvi pogled Planet TV Nevesta pravi, da je dobra ljubimka: Mislim, da bi to potrdil vsak, ki bi delil tovrstne radosti z mano #video

Katja in Aleksandar sta bila pred poročnim obredom precej nestrpna, saj ju je močno zanimalo, koga so jima strokovnjaki izbrali za življenjskega sopotnika. A njun strah je bil odveč, saj je bil prvi vtis obeh zelo pozitiven, je pa med spoznavanjem ženina nevesta naletela na presenečenje.

Katja je namreč spoznala, da je njen ženin kar nekaj let mlajši od nje in da šteje samo 28 let. Sama je namreč do poroke vedno trdila, da nikoli ne bi bila z mlajšim. Svoje presenečenje je delila tudi z mamo Silvo, ki je bila prepričana, da so se strokovnjaki šova pri njegovih letih zmotili.

Poroka na prvi pogled Planet TV To je poročni ples, o katerem vsi govorijo #video

"Vedno govorim, da nikoli ne bi imela mlajšega od sebe. Ampak zarečenega kruha se največ poje. Mislim, da sem dobila lekcijo," je po obredu v smehu priznala nevesta.

Poroka na prvi pogled Planet TV Po udeleženca šova je prišlo reševalno vozilo #video

Bo pa odnos Katje in Aleksandra na preizkušnji že od samega začetka, saj je že po poročni noči po ženina prišlo reševalno vozilo.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20.45 na Planetu. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Leta štejejo Planet TV Katerega leta smo prepevali "Samo milijon nas je"? #video Sandi in Kate Planet TV "Imam roke od boga in sem čudovita ženska" Poroka na prvi pogled Planet TV Andraž, ki išče ljubezen, že ima dekle? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin