Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 4. 2023,
12.24

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

Natisni članek

Poroka na prvi pogled Planet TV

Četrtek, 6. 4. 2023, 12.24

1 leto

Rok: Ženske so kot race, moški pa kot racmani #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, so se tako fantje kot ženske sestali na ločenem druženju. Pri moških je bilo vzdušje precej bolj veselo, ugotovili pa so tudi, zakaj ženske toliko časa preživijo v kopalnici.

Poroka na DRUGI pogled
Planet TV Miha Hercog med oddajo izgubljal živce #video

Žan je moške na skupni večerji povprašal o nenavadnih navadah njihovih žena. Prvi se je oglasil Rok, ki je priznal, da so vse ženske navade rahlo nenavadne, izpostavil pa je: "To, da si eno uro ali več v kopalnici, meni ni jasno." Skoraj vsi so se nato strinjali, da je to za ženske pač običajno, edino nasprotujoče mnenje je izrazil Žan: "Kaj pa delaš toliko časa v kopalnici, mi povej."

Poroka na prvi pogled
Planet TV "Po takšnem začetku večerje potrebujem še en špricar," je priznal malce razočarani Žan #video

O tem so se nato vsi spraševali, odgovor pa je podal Blaž: "Ureja se, da bo lepa zate." Žan pa tega ni najbolje sprejel, saj je Blaža vprašal: "Torej sem jaz grd, če se ne urejam eno uro v kopalnici?!" Blaž ga je pomiril, da z izrečenim ni mislil tega, je pa Rok z vsemi moškimi nato delil življenjsko modrost.

"V življenju in naravi je tako že določeno. Ali veste, kakšne so race in kakšni so racmani? Racmani so tiste lepe, pisane živalice, race so pa rjave. Iz tega potem sledi nauk, da racmani ne potrebujejo ličil, race pa," je moške razsvetlil Rok in jih s tem dodobra nasmejal. 

Kolo sreče
Planet TV Neverjetno: avto je šel v roke tekmovalki, ki ... #video

Blaž pa je nato vse prisotne povprašal še, ali kateri od njih misli, da bo pri ženi nastradal, ker je preveč spil. Matevž je sicer priznal, da je od Meri dobil navodila, naj bo priden, Žan pa je vseeno na samem podelil svoje mnenje: "Mislim, da nobena žena moža za to mizo ne drži na kratko, zato smo čisto vsi enako spuščeni."

Šov Poroka na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri! Nocoj ob 20. uri ne zamudite še komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled, v kateri bo gostovala Zvezdana Mlakar, sledila pa ji bo še satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Aleš spregovoril o boleči izgubi, ki ga je močno zaznamovala #video
Roparsko gnezdo
Planet TV Ta akcijski film si boste lahko v nedeljo ogledali premierno
Katarina Mala v kvizu Milijonar
Planet TV Na vroči stol v kvizu Milijonar bo sedla Katarina Mala
 
Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si. Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
 
Ne spreglejte