SiolNET. Planet TV Kolo sreče
1,47

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kolo sreče

Neverjetno: avto je šel v roke tekmovalki, ki ... #video

1,47

termometer

V oddaji Kolo sreče smo bili priča skoraj neverjetnemu razpletu. Tekmovalki, ki je zadnja Slovenka, rojena v prejšnjem tisočletju, in je ob rojstvu za las ostala brez avtomobila, je bila sreča tokrat zelo naklonjena in je dobila glavno nagrado - forda focusa.

Kolo sreč Planet TV Se bo zadnji Slovenki, rojeni v prejšnjem tisočletju, izpolnila velika želja? #video

Katja iz Domžal je poskrbela za izjemen razplet tokratne oddaje Kolo sreče. Je namreč zadnja Slovenka, rojena v prejšnjem tisočletju, in njeni starši so za darilo prejeli otroški voziček, medtem ko je prvorojeni dojenček v letu 2000 za darilo prejel avtomobil. Jekleni konjiček se ji je ob rojstvu torej izmuznil le za slabi dve uri, v oddaji Kolo sreče pa je bila sreča vendarle na njeni strani. 

Kolo sreče Planet TV Ne boste verjeli, kaj je simpatična voditeljica počela kot majhna deklica #video

Po štirih krogih je imela na svojem računu najvišji znesek in se uvrstila v bonus igro, v kateri je najprej zavrtela malo kolo sreče, nato pa ugibala še zadnje in odločilno geslo v oddaji. Nekaj sreče je imela tudi pri izbiri petih črk in zato brez težav že po nekaj sekundah povedala pravilen odgovor. S tem si je zagotovila 970 evrov nagrade, v kuverti, ki ji jo je namenila sreča, pa se je skrivalo še večje presenečenje. Uresničila se ji je namreč velika želja in za eno leto je postala ponosna lastnica forda focusa.

Kolo sreče | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Kakšen je bil odziv tekmovalke, ko je izvedela, kakšno nagrado je dobila, si lahko pogledate v zgornjem videu.

Kolo sreče lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20. uri. Ob 21. uri vas čakajo razburljive epizode šova Poroka na prvi pogled. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Jutro na Planetu Planet TV Zaradi Nataše Naneve zardel še voditelj #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin