Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 4. 2023,
8.45

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,31

1

Natisni članek

Poroka na prvi pogled Planet TV

Sreda, 5. 4. 2023, 8.45

1 leto

Poroka na prvi pogled

"Po takšnem začetku večerje potrebujem še en špricar," je priznal malce razočarani Žan #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,31

1

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, je Žan za Mašo skuhal večhodno večerjo, ki pa se že od samega začetka ni odvijala po njegovih načrtih. Vseeno se je izkazalo, da slab začetek res pomeni dober konec.

Poroka na prvi pogled
Planet TV "Blaž bo nastradal," je sprva dejala Tina. Pa je res?

Žan je za Mašo pripravil večhodno večerjo, že pri predjedi pa se je zataknilo. Pripravil ji je namreč kruh, obložen z zaseko in čebulo, česar pa Maša ne je, zato je skoraj vse pustila nedotaknjeno. "Po takšnem začetku večerje potrebujem še en špricar," je priznal malce razočarani Žan.

Poroka na prvi pogled | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Maša je sicer že pred samo večerjo povedala, da jo zelo skrbi, koliko bo sploh lahko pojedla, ker je na večerjo prišla sita. Tudi krožnika z glavno jedjo ni sprejela z velikim navdušenjem, čeprav je Žan posebej zanjo pripravil testenine z morskimi sadeži, ki naj bi jih Maša imela zelo rada.

"Ta večer ne gre niti malo po planu," je dejal Žan, še bolj pa je postal razočaran, ko je videl, da je Maša nehala jesti po nekaj grižljajih. Njegovo nezadovoljstvo je opazila tudi Maša: "Ti me zdaj prav obsojaš, ker ne jem. Pa sploh ne jem zato, ker ne bi bilo dobro, ampak zato, ker sem sita. Prej sem pojedla celo pico."

Kolo sreče
Planet TV Ne boste verjeli, kaj je simpatična voditeljica počela kot majhna deklica #video

Žan jo je opomnil, da ni tako, vseeno pa priznal: "Že od zajtrka imam občutek, da vse, ne glede na vloženi trud, ni v redu." Maša mu je zatrdila, da to ne drži, ampak da ji je hrano vedno pripravil ob napačnem času. "Jaz bi vseeno vse pojedel, ker bi cenil, da je nekaj naredila, pa tudi če bi se prisilil," je na samem povedal Žan.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV "Maša je na drogu kar seksi, še bolj pa bi bila, če bi odvrgla kos oblačila" #video

Maša je postala še bolj nejevoljna, ko je izvedela, da ji ni pripravil sladice, ki jo obožuje in ponavadi poje pred glavno jedjo. "Ko bom prišla domov, bom verjetno pojedla še eno čokolado," je dejala, nato pa se odpravila ven, ker je začutila Žanovo slabo voljo. Nesrečni Žan je ves začuden za nekaj trenutkov za mizo obsedel sam.

Ko se je Maša vrnila, mu je priznala, da vsa njegova dejanja ceni, vseeno pa je sledil manjši prepir. Po tem sta se zakonca vseeno zbližala, saj sta se odpravila na plesišče in skupaj zaplesala ter večer končala z objemom in poljubi.

Šov Poroka na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Pred tem si lahko ob 20. uri ogledate še epizodo zabavnega kviza Kolo sreče. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV "Všeč mi je, da se me Aleš dotika" #video
Jutro na Planetu
Planet TV Zaradi Nataše Naneve zardel še voditelj #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte