SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,37

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na drugi pogled

Maša: Jaz se veliko bolj zrelo in odraslo obnašam v primerjavi z Meri #video

0,37

termometer

S komentatorsko oddajo Poroka na DRUGI pogled se je končala druga sezona ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled. V šovu je bila velike pozornosti deležna udeleženka Maša, ki je s svojimi besedami in dejanji v šovu večkrat razburila tudi komentatorje v oddaji Poroka na DRUGI pogled. Po koncu šova je pogovor ena na ena z njo opravil komentator Miha Hercog.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Tudi v tej sezoni je strokovnjakom uspelo sestaviti par, ki je skupaj še danes! #video

Beseda med Miho Herzogom in udeleženko druge sezone je tekla o Matevžu, njenem prvem možu v šovu, in Žanu, njenem drugem soprogu v šovu, in tudi o tem, ali je bil njen ego prizadet, ko jo je Žan na končni ceremoniji zaobljub zavrnil, čeprav je napisala, da bi zvezo z njim poskusila nadaljevati tudi izven šova. Prav tako pa sta se pogovarjala, kaj se trenutno dogaja na njenem ljubezenskem področju, pa tudi o sporu z Meri in o tem, kaj ji je rojilo po glavi, da je Meri polila z vodo, ter v kakšnih odnosih sta zdaj.

Poroka na drugi pogled Planet TV Aleš razkril, s čim mu je v šovu zagrozila Jasmina #video

Za konec je Maša trem komentatorjem prinesla tudi zelo pomenljiva darila kot odgovor na vse kritike, ki so jih na njen račun izrekli v komentatorski oddaji Poroka na DRUGI pogled.

Pogovor med Miho in Mašo si lahko v celoti ogledate v zgornjem videu.

Šov Poroka na prvi pogled se je zaključil. Vabljeni k spremljanju zabavne oddaje Riba, raca, rak, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri. 

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Žan zgrožen: Upam, da Jasmina igra, ker če ne, potem ima težave #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Jasmina: Takoj sem vedela, da je Aleš prevelika mevža zame #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV "Zunaj šova je pokazal drug obraz, ki mi ni bil všeč" #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Jasmina razkrila: Oster jezik me je v življenju stal zakona #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin