Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
25. 3. 2023,
8.57

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

1

Natisni članek

Planet TV Miha Hercog Poroka na drugi pogled Poroka na prvi pogled

Sobota, 25. 3. 2023, 8.57

1 leto, 1 mesec

Poroka na drugi pogled

"Če te mož razočara, pokliči mene," pravi samski Miha Hercog #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

1

Vsak četrtek si lahko na Planetu ob 20. uri ogledate komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Tokrat se je Špeli Grošelj, Mihi Hercogu in Tanji Kocman v studiu pridružil še vedeževalec Blaž Knez. Vsi komentatorji so se med oddajo strinjali, da je Vlasta krasna ženska, Miha Hercog ji je celo namignil, naj ga pokliče, če jima z Rokom ne uspe.

"Vlasta, ti si moja kraljica in če bi bila moški, bi želela tebe," je iskreno začela debato Špela Grošelj, takoj po tem, ko je razkrila, da sta Vlasta in Rok njen najljubši par te sezone. Po tem, ko so si pogledali, kako je Vlasta skrbela za bolnega Roka, je Miha Hercog priznal: "Onadva sta tako luštna, da se mi zdita že dolgočasna, ker je vse tako popolno."

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV "Ne morem verjeti, da sem prišel z eno, odhajam pa z drugo!" #video

Špela je razkrila, da se ji zdi to čudno, ker ji na eni strani sledilci pišejo, kako slabo so strokovnjaki izbrali pare, saj bojda ne bo ostal nobeden skupaj, ko pa je pred očmi en potencialno uspešen par, ga pa človeške oči označijo za dolgočasnega. "Si predstavljaš, kako bi bilo, če bi imeli samo takšne pare? Mi v studiu bi govorili samo 'iiii'," je pojasnil Miha Hercog.

Blaž Knez
Planet TV "Matevž bi moral imeti milfico, da ga vzame v roke!" #video

"Luštna sta, ni kaj," je v pogovor vskočila Tanja Kocman, ki je priznala: "Najprej sem bila malce skeptična, zdaj pa sem na to pozabila, ker se mi zdi, da funkcionirata." Špela je dodala, da je Vlasta res izjemna in bi vsakemu moškemu rekla, da je ona to, kar iščejo. Miha Hercog se je strinjal, saj je razkril: "To je tudi moj tip ženske."

POROKA NA PRVI POGLED: SLOVENIJA
Planet TV Žan priznal: Ne vem, kaj je delala z mano ponoči #video

Špela je nato za mnenje povprašala še vedeževalca Blaža. "Zelo sta mi všeč. Zelo sta prijetna in mislim, da se bosta poročila," je sprva odvrnil, nato pa nagovoril še golobčka v šovu: "Če se bosta, mi napišita v Inbox, pridem odpeti Mrcino brezplačno. Želim vama veliko sreče in navijam za vaju. Vidva sta prava."

POROKA NA PRVI POGLED: SLOVENIJA
Planet TV Meri razkrila: Preden sva zaspala, sva … #video

Blaž je nato pripomnil, da ni prepričan, če bosta ostala skupaj, ker bi moral pogledati v karte, priznal pa je, da se nadeja, da bo tako. Tudi vsi ostali komentatorji v studiu so za njun uspeh prekrižali prste, Miha Hercog pa je malo za šalo in malo zares dodal: "Vlasta, če te bo Rok kdaj razočaral, pa pokliči."

Komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled lahko Planetu spremljate vsak četrtek ob 20. uri! Vsakič ji sledi še satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem s pričetkom ob 21. uri. Šov Poroka na prvi pogled lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri.

Operacija Grom, James Bond
Planet TV Skoraj usodna kopel z morskimi psi je temu filmu prinesla oskarja
Anthony Hopkins
Planet TV Anthony Hopkins na snemanju tega filma ni mogel zadrževati smeha
Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko brezplačno ogledate tudi na Planeteka.si. Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte