SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
1,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Žan priznal: Ne vem, kaj je delala z mano ponoči #video

1,14

termometer

Na Planetu lahko od ponedeljka do srede ob 21. uri spremljate šov Poroka na prvi pogled, v katerem smo bili v slovenski različici priča zamenjavi parov. Novi par sta tako postala Maša in Žan. Kako pa sta preživela prvo skupno noč in jutro?

"Zbuditi se v drugem stanovanju ob Maši je bolj prijetno. Ni namreč tiste nerodnosti, tudi najini rituali veliko bolj sovpadajo. Nihče nikogar ne moti, nihče nikogar ne budi. Je pa ona človek, ki si nastavi ogromno budilk in vstane pri zadnji," je, še preden je Maša vstala, svoje vtise o prvem skupnem jutru podelil Žan.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV "Kaj vse mora moški pretrpeti, da je žena zadovoljna" #video

Podobna občutja pa so nato prevevala tudi Mašo, ki je priznala: "Bolje se je bilo zbuditi z Žanom."

Žana je nato zanimalo, kako se je Maši zdela prva poročna noč. Oba sta se strinjala, da je bila vse v redu in da sta se naspala. Žan pa je na samem nagajivo dodal še: "Ali je kaj delala z mano, ne vem, ker se ponoči zelo težko zbudim. To bo treba vprašati njo."

Šov Poroka na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri! Nocoj ob 20. uri pa ne zamudite še komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled, v kateri bo gostoval vedeževalec Blaž, sledila pa ji bo še satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem.

POROKA NA PRVI POGLED: SLOVENIJA Planet TV Meri razkrila: Preden sva zaspala, sva … #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Meri: Ne vem, ali sploh še verjamem v ljubezen #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV "Veseli me, da moja žena vsaj nekoga spusti blizu, če že mene ne" #video
Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si. Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin