Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 3. 2023,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,70

Natisni članek

Poroka na prvi pogled

Petek, 24. 3. 2023, 8.00

1 leto, 1 mesec

Poroka na prvi pogled

"Ne morem verjeti, da sem prišel z eno, odhajam pa z drugo!" #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,70

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, sta Alja Fabjan in Barbara Sarič kar štiri kandidate povabili na zasebni pogovor, kjer sta jim predlagali, da bi se med seboj zamenjali. So bili kandidati za?

Mašo in Matevža ter Meri in Žana sta strokovnjakinji povabili na poseben pogovor: "Danes sva vas povabili sem z namenom, da skupaj ugotovimo, kako naprej. Že nekaj časa namreč opažamo, da v vaših odnosih ni vse ravno rožnato," je kandidate sprva nagovorila Alja Fabjan, nato pa jih je prosila, ali lahko opišejo točko, na kateri sta trenutno njihova zakona.

POROKA NA PRVI POGLED: SLOVENIJA
Planet TV Meri razkrila: Preden sva zaspala, sva … #video

"Midva sva na točki, kjer sva začela po medenih tednih, torej zelo narazen. Od takrat nisva naredila nobenega napredka," je prvi razkril Žan, s čimer se je povsem strinjala tudi Meri, vseeno pa je svojega moža dopolnila: "V bistvu sva na mrtvi točki."

Nič kaj bolje ni bilo niti pri Maši in Matevžu. "Najin odnos se ni nič izboljšal, ampak je še slabši, kot je bil, ker zdaj nisva vzpostavila niti prijateljskega odnosa. Na trenutke sva še slabša kot dva sostanovalca. Sploh se ne pogovarjava in vse stvari delava ločeno," je razkrila Maša, z njo pa se je povsem strinjal tudi Matevž.

POROKA NA PRVI POGLED: SLOVENIJA
Planet TV "Sploh ne vem, kako bom to preživela" #video

Barbara Sarič je na vse to odvrnila, da so oni opazili, da sta se precej bolj zbližala tako Matevž in Meri kot Maša in Žan. Alja Fabjan jim je zato predlagala, ali bi se zamenjali.

"Mislim, da bi to šlo. Pred nekaj dnevi še nisem bil prepričan, po včerajšnjem sprehodu z Meri pa se mi zdi to dobra ideja," je bil navdušen Matevž. Tudi Maša je imela podobna občutja o tem: "Od vseh, ki sem jih spoznala tukaj, se z Žanom najbolje razumem. Opažam stvari, v katerih se ujameva in v katerih sva si podobna. Pravzaprav komaj čakam, da se bolje spoznava in da vidiva, koliko sva združljiva."

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV "Veseli me, da moja žena vsaj nekoga spusti blizu, če že mene ne" #video

Še bolj zadovoljna pa je bila Meri: "Mislim, da je to najboljše, kar se je lahko zgodilo. Boljšega razpleta ne bi moglo biti. To, nič več Žana!" Žan je kaj hitro ves vesel prijel Mašo za roko, na samem pa priznal: "Ne morem verjeti, da sem pred strokovnjake prišel z eno ženo, odhajam pa z drugo!"

Pa bodo novi pari ostali tako zadovoljni in srečni tudi po vselitvi v skupno stanovanje? Ne zamudite naslednjih epizod šova, ki bodo prinesle vse odgovore!

Šov Poroka na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri! Nocoj ob 20. uri pa ne zamudite še komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled, v kateri bo gostoval vedeževalec Blaž, sledila pa ji bo še satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Meri: Ne vem, ali sploh še verjamem v ljubezen #video
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Matevž obžaluje, da je ostal v eksperimentu #video
Kolo sreče
Planet TV Se še spomnite, kdo je obračal črke v čisto prvem Kolesu sreče? #video
Kolo sreče
Planet TV Znani Slovenec je delal za enega najbolj znanih modnih oblikovalcev #video
Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si. Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte