SiolNET. Planet TV Kolo sreče
0,71

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Se še spomnite, kdo je obračal črke v čisto prvem Kolesu sreče? #video

0,71

termometer

Kolo sreče se bo vrtelo tudi nocoj ob 20. uri na Planetu. Klemen Bučan in Nataša Naneva bosta tokrat v svojo sredino povabila prav posebno tekmovalko.

Srečo bo v nocojšnji oddaji preizkušala tudi priljubljena pevka Damjana Golavšek, katere kariera je močno povezana prav s kvizom Kolo sreče.

Kolo sreče Planet TV Znani Slovenec je delal za enega najbolj znanih modnih oblikovalcev #video

"Damjana je tako domača s Kolesom sreče, da se je postavila kar na voditeljsko mesto," se je ob njenem prihodu v studio pošalil voditelj Klemen Bučan. "Stvar navade," je v smehu odvrnila pevka, ki se je mnogi verjetno spominjajo iz čisto prvega Kolesa sreče, ki ga je vodil Mito Trefalt. Takratna različica kviza je bila sicer nekoliko drugačna od te, ki jo lahko spremljamo trenutno na Planetu.

Kolo sreče Planet TV Neverjeten zaplet v Kolesu sreče: med tekmovalci pristal Brad Pitt #video

"Bila sem v bistvu na takem mestu, kot je zdaj Nataša. Lepi sovoditeljski del legendarnega Mita Trefalta," je povedala Damjana in nato namenila še pohvalo novemu voditeljskemu paru Klemnu in Nataši. Razkrila je še, da je bil prav kviz Kolo sreče njen prvi stik s televizijskim svetom. Več v zgornjem videu.

Kako se je simpatična pevka odrezala kot tekmovalka v Kolesu sreče, pa lahko preverite že nocoj na Planetu. 

Kolo sreče lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20. uri. Ob 21. uri ne zamudite razburljivega dogajanja v šovu Poroka na prvi pogled. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

  Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Matevž obžaluje, da je ostal v eksperimentu #video Kolo sreče Planet TV Rebeka Dremelj je nekoč sanjala o povsem drugačni karieri #videla Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Damir in Anita sta zapustila eksperiment #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin