SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Anthony Hopkins na snemanju tega filma ni mogel zadrževati smeha

0,02

termometer

Anthony Hopkins |  | Foto: IMDb
Foto: IMDb

Nocoj ob 19.45 bo na Planetu komični akcijski film Upokojeni, oboroženi, nevarni 2 (RED 2). V glavnih vlogah igrajo John Malkovich, Helen Mirren, Bruce Willis in Anthony Hopkins. Zadnja dva sta v enem izmed intervjujev razkrila, kako sta se ujela na snemanju in zakaj se jima je snemanje zdelo izredno zahtevno.

Anthony Hopkins je v začetku intervjuja najprej odgovoril na vprašanje, kaj ga je pritegnilo k sodelovanju pri filmu. "Bruce Willis," je priznal, pojasnil pa, da je bil nad njegovim igranjem navdušen že po ogledu prvega dela akcijske komedije Upokojeni, oboroženi, nevarni (RED), v splošnem pa je že od nekdaj njegov veliki oboževalec. Anthony je nato dejal, da redko dobi priložnost za igranje v tovrstnem filmskem žanru, zato je bil povabila k sodelovanju še toliko bolj vesel.

POROKA NA PRVI POGLED: SLOVENIJA Planet TV Meri razkrila: Preden sva zaspala, sva … #video

 

Za njim je spregovoril še Bruce Willis, ki je razkril, kako je bilo sodelovati z Anthonyjem Hopkinsom, ki je v igralski zasedbi predstavljal novinca: "Vsi smo bili vzhičeni, ko smo slišali, da se nam bo pridružil Anthony, zame pa je bila novica, da bom z njim igral v prizorih, kot češnja na vrhu torte. Odlično je bilo! Imela sva priložnost, da sva počela neumnosti, in to z dovoljenjem režiserja in producentov."

Kolo sreče Planet TV Se še spomnite, kdo je obračal črke v čisto prvem Kolesu sreče? #video

 

Anthonyja so nato povprašali, kakšno se mu je zdelo vzdušje na prizorišču snemanja, on pa ni mogel skriti navdušenja: "Krasno je bilo!" Bruce ga je dopolnil, da drugega ne moreš pričakovati, če delaš s samimi profesionalci. Zase pa je izpostavil, da se med snemanjem že dolgo ni tako nasmejal, za kar je bila kriva prav igralska zasedba.

RED 2 | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Operacija Grom, James Bond Planet TV Skoraj usodna kopel z morskimi psi je temu filmu prinesla oskarja

Bruce Willis, ki sicer blesti v akcijskih filmih, pa je priznal, da mu je snemanje komedije predstavljalo nekaj preglavic: "Ni bilo težko, bilo pa je zahtevno. Vloga je zahtevala veliko truda, saj sem si res želel, da bi vsi razumeli šale, obenem pa sem bil še obdan s samimi talentiranimi igralci." Tudi Anthony Hopkins je priznal, da je imel na snemanju veliko težav, saj ni mogel ostajati resen med humornimi prizori. Zelo pogosto je posledično izbruhnil v smeh ravno v trenutku, ko ne bi smel.

Akcijsko komedijo Upokojeni, oboroženi, nevarni 2 (RED 2) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 19.45. Ne zamudite pa še akcijske uspešnice Operacija Grom (Thunderball), ki bo sledila ob 22. uri!​​​​ Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na drugi pogled Planet TV "Želim si, da bi kakšna ženska mislila, da sem njen" #video Kolo sreče Planet TV Znani Slovenec je delal za enega najbolj znanih modnih oblikovalcev #video Jutro na Planetu Planet TV Kako na vrtu porabiti petkrat manj vode? #video Jutro na Planetu Planet TV Nimam časa – to je samo izgovor #video

 

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin