SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Tako je videti hotelska soba posvečena Nuši Derenda #video

0,03

termometer

V oddaji Planet Vau, ki je na sporedu vsako soboto ob 18.30 na Planetu, je v evrovizijskem tednu novinarka Eva Cimbola obiskala pevko Nušo Derendo, ki je Slovenijo pred 20 leti zastopala na tem tekmovanju. Njun pogovor je potekal v posebni hotelski sobi, ki je v celoti posvečena priljubljeni pevki.

Exatlon Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!

Da je nastop na Evroviziji nekaj posebnega, ni nič nenavadnega. Niti to, da se izvajalci že na poti tja zelo zabavajo. Kako so si popestrili pot in dneve pred priljubljenim pevskim tekmovanjem 20 let nazaj, je za oddajo Planet Vau razkrila Nuša Derenda.

Iščeš pravo ljubezen Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se!

Pogovor je potekal na postelji posebne hotelske sobe. V hotelu v Krškem imajo namreč sobo Nuše Derenda, pevka pa je povedala, da je sodelovala tudi pri njenem opremljanju. V njej tako najdemo tudi nekatere predmete in fotografije s posebno spominsko vrednostjo. Nuša je povedala, da je v sobi tudi že prespala s svojim možem, s katerim v teh dneh praznujeta že 26. obletnico zakona. Več v zgornjem videu. 

Nuša Derenda bo nastopila tudi v naslednji oddaji Pri Črnem Petru, ki bo na sporedu v soboto ob 19.45 na Planetu.

Magazinska oddaja Planet Vau je na sporedu vsako SOBOTO ob 18.30 na Planetu.
Planet Vau Planet TV Raiven: Zdelo se mi je samoumevno, ampak kaže, da ni tako #video Planet Vau Planet TV Pevec o prigodi iz otroštva: sestra ga je lovila z nožem #video Manca Špik Planet TV Manca Špik: Šokirana sem bila, na kakšen odziv je to naletelo #video  
 Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin