SiolNET. Planet TV Novosti
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Osebno z Valentino Plaskan

Valentina Plaskan bo tokrat gostila poslanko z najdaljšim stažem

0,08

termometer

V oddaji Osebno z Valentino Plaskan, ki bo na sporedu v nedeljo ob 19.45, bo voditeljica Valentina Plaskan gostila poslanko Evo Irgl, v drugem delu oddaje pa bo njen gost eden najvplivnejših slovenskih kulturnikov Mitja Čander.

Osebno z Valentino Plaskan Planet TV Priljubljena pogovorna oddaja odslej daljša in z novim terminom #video

Prva gostja v nedeljski oddaji bo poslanska rekorderka in zaprisežena Vipavka, ki že skoraj 20 let uživa zaupanje rojakov. Pravičnost, boj za malega človeka in popravljanje krivic so tisto, za kar pravi, da jo žene naprej.

Osebno z Valentino Plaskan

V oddaji bo med drugim razkrila, ali bo kandidirala tudi na prihajajočih volitvah v državni zbor, kaj ji pomeni neomajna podpora pri volivcih in kdo po njenem mnenju v Sloveniji obvladuje medije. Poslanka Eva Irgl bo pokomentirala tudi najbolj aktualno politično dogajanje v Sloveniji, z voditeljico Valentino Plaskan pa se bosta dotaknili tudi bolj osebnih tem.

Borut Štrukelj Novice Borut Štrukelj v oddaji Osebno z Valentino Plaskan: Naredili smo največ, kar smo lahko #video

Spregovorila bo o svoji ljubezni do petja in morebitni pevski karieri, o partnerju Davorju Božiču in tudi o tem, ali je to, da velja za najlepšo poslanko, zanjo v svetu politike blagoslov ali prekletstvo.

Damjan Murko Trendi Murko: Bodimo iskreni, naredil sem biznis #video

V drugem delu oddaje bo gost večkrat nagrajeni pisatelj in založnik, direktor založbe Beletrina Mitja Čander, ki velja za enega najvplivnejših in zato tudi najbolj kontroverznih kulturnikov, tistega, ki vleče niti iz ozadja.

Čeprav že več kot petindvajset let s svojo založbo Beletrina skrbi, da Slovenci beremo vrhunsko domačo in tujo literaturo, je svoje vizionarstvo utrjeval tudi z vodenjem enega najzahtevnejših projektov Maribor - evropska prestolnica kulture, njegov romaneskni prvenec pa pobira prestižne mednarodne nagrade.

Osebno z Valentino Plaskan

Večkrat bi že lahko bil tudi kulturni minister, pa se za to ni odločil. Ne glede na to, katera politična opcija je na oblasti, je med tistimi, ki uspešno krmarijo med vsemi čermi, ki jih prinaša neizprosen založniški kruh. Ali je tako zaradi znanja, sreče ali poznanstev, bo pojasnil v tokratni oddaji Osebno z Valentino Plaskan.

Oddaja Osebno z Valentino Plaskan je na Planetu vsako nedeljo ob 19.45. Zamujene oddaje najdete tudi na Planeteka.si.

Tomaž Kavčič panettone Trendi Tomaž Kavčič: Zvezdništvo ne spada v kuhinjo #video Ivan Simič Novice Simič: S temi na desni je razmišljanje mnogo bolj podjetniško #video Franci matoz Novice "Želel bi, da se me bojijo" #video  
 Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin