SiolNET. Planet TV Novosti
0,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Piramida sreče

Toliko je v Piramidi sreče za dober namen uspelo zbrati glasbenikoma #video

0,12

termometer

Zadnja oddaja kviza Piramida sreče v tej sezoni je bila dobrodelna, svoje znanje in srečo pa so preizkušali znani Slovenci. Damjan Murko in Tilen Lotrič sta se pomerila proti Dejanu Krajncu in Jerneju Brileju. Več znanja in sreče sta pokazala druga in za dober namen zbrala lep znesek.

Piramida sreče Planet TV Izjemno: za dober namen zbrala več kot 10 tisoč evrov #video

Dejan Krajnc, znan tudi pod umetniškim imenom Dejan Dogaja, je v dobrodelni različici kviza Piramida sreče moči združil z glasbenim kolegom Jernejem Brilejem. Dobitek iz oddaje sta se odločila nameniti društvu za cerebralno paralizo Sonček Posavje.

Milijonar Planet TV V novi sezoni Milijonarja zanimiva novost

 V prvem delu kviza sta imela nekaj več sreče od nasprotnega tekmovalnega para, ki sta ga sestavljala Damjan Murko in Tilen Lotrič in se uvrstila v nadaljevanje kviza.

Dejan Krajnc in Jernej Brilej | Foto: Dejan Krajnc in Jernej Brilej

Tudi v drugem delu jima je šlo dobro, čeprav jima je sreča nekajkrat obrnila hrbet. Vseeno jima je pred odločilno kroglo uspelo pribojevati znesek 4.300 evrov. Tudi ta zneska ni spremenila. Lahko pa bi ga tudi podvojila, razpolovila ali ga spravila na nič evrov.

Piramida sreče | Foto:

Kakšen bo končni znesek, je bilo nato odvisno le še od odločitve Jerneja Brileja, ta je v izolirani kabini prejel ponudbo piramide. Ob tem ni vedel, na koliko vprašanj je odgovoril pravilno, kako so padale krogle in kolikšen je bil njun končni znesek. Jernej ni želel preveč tvegati, saj se je zavedal, da gre denar v dobrodelne namene, zato je ponudbo sprejel. To se ni izkazalo za najboljšo odločitev, saj je bila ponudba nekoliko nižja od priigranega zneska. Za društvo Sonček Posavje sta tako zbrala 2.540 evrov. Čestitamo!

Na Planet se že 3. januarja vrača kviz Milijonar z voditeljem Juretom Godlerjem.

Planet Vau Planet TV Zaradi tega nam praznike vsako leto lepšajo iste melodije in filmi #video Exatlon Planet TV Ohromela čez noč, zdaj ji je na pomoč priskočil Exatlonovec #video Exatlon Planet TV Exatlonovci združili moči in pomagali #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   Več vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin