SiolNET. Planet TV Novosti
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

To nas čaka v nocojšnji oddaji Gasilci #video

0,15

termometer

Današnji mednarodni dan gasilcev in gasilk bomo na Planetu obeležili s predvajanjem predstavitvene oddaje Gasilci, ki jo bosta vodila Eva Cimbola in Marko Potrč. 

Gasilci Planet TV Na mednarodni dan gasilcev si oglejte veliki gasilski izziv!

Snemanje oddaje je bilo zaradi epidemije novega koronavirusa sicer prekinjeno, a ob današnjem dnevu se bomo požrtvovalnemu delu in vrhunski pripravljenosti prostovoljnih gasilcev in gasilk poklonili s predvajanjem pilotne oddaje, ki smo jo posneli pred izrednimi razmerami.

V velikem gasilskem izzivu se bodo z izjemno zahtevnim poligonom spopadle gasilke iz Prostovoljnega gasilskega društva Predoslje. Nekaj zanimivih utrinkov iz oddaje pa vam že zdaj v zgornjem prispevku razkriva novinarka Tjaša Platovšek.

Predstavitveno oddajo Gasilci si lahko ogledate NOCOJ ob 21. uri na Planetu. Uro pred tem pa si na Planetu lahko ogledate tudi kviz Milijonar, v katerem se bodo tudi pomerili gasilci, ki bodo denar tokrat zbirali za dober namen.

Gasilci Planet TV Mednarodni dan gasilcev: "Pogosto so ženske v gasilstvu pomaknjene v ozadje!" #video Gasilci Planet TV Ekskluzivno: Takšni poligoni čakajo gasilce na velikem gasilskem izzivu #video Gasilci Planet TV Priljubljeni voditelj gasilcem že večkrat priskočil na pomoč #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin