Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 10. 2023,
8.44

Osveženo pred

6 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,61

Natisni članek

Tanja Kocman Planet TV Pasja sreča

Torek, 10. 10. 2023, 8.44

6 mesecev, 3 tedne

Pasja sreča

Tanja Kocman se na Planet vrača z novo oddajo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,61

V soboto, 14. oktobra, ob 16.25 si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo nove razvedrilne oddaje Pasja sreča, ki je namenjena vsem ljubiteljem živali, predvsem pa pasjeljubcem. Kaj vse nas čaka v oddaji, nam je razkrila voditeljica Tanja Kocman.

"V oddaji bomo spoznavali zgodbe različnih kužkov, ki so bile na eni točki žal vse prej kot srečne. Potem pa je v njihovo življenje stopil človek s srcem na pravem mestu. Kaj to pomeni za psa, kako se spremeni in kako se ob takem psu spremeni tudi človek, boste lahko videli v tej oddaji. Torej, veliko bo čustev, vmes pa boste našli tudi ogromno koristnih nasvetov – od receptov za pasje obroke do varne vožnje," nam je bistvo oddaje v nekaj stavkih orisala voditeljica oddaje Pasja sreča Tanja Kocman, ki je od nekdaj velika ljubiteljica psov. "Očarali so me ravno s tem, da vedno znova zaupajo v nas in da preprosto ne obupajo."

Pasja sreča | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Med tistimi, ki bodo s Tanjo v oddaji delili svojo zgodbo z rešenimi štirinožnimi prijatelji, bodo tudi nekateri znani Slovenci. "Med drugim se bosta v oddajah pojavila tudi oblikovalka Urša Drofenik in pevec Tim Kores - Kori. Vsi ljudje, ki so del oddaje, so izjemni ljubitelji psov, tudi Urša in Kori nista izjema. In to vam bomo z veseljem pokazali tudi v oddajah," nam je razkrila Tanja.

Pasja sreča | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Tudi Tanja je svojega pasjega ljubljenčka posvojila iz zavetišča, zato ji zgodbe rešenčkov še toliko bolj sežejo do srca. Njenega Čarlija bomo lahko spoznali v čisto prvi oddaji, ki bo na sporedu to soboto. 

"Moj Čarli je glavna zvezda prve oddaje, njegov lep smrček je tudi na logotipu. Z mano žal ni potoval po Sloveniji, da bi obiskal preostale kužke, ker je že seniorček in ne želim, da je v stresu, v srcu pa je bil vedno z mano."

Pasja sreča | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Oddaja bo lastnikom psov ponudila veliko koristnih nasvetov. V vsaki oddaji se bomo pogovarjali z veterinarko, pokazali vam bomo, kako vašim ljubljenčkom pripraviti slasten in kakovosten obrok, podali nekaj namigov, kako urediti bivalni prostor za lažje sobivanje z vašim kosmatincem, govorili bomo tudi o pravilnem in varnem prevažanju vaših psov. Na koncu vsake oddaje bomo spoznali kužke iz Zavetišča Ljubljana, ki si želijo novega in toplega doma. Morda ga bodo našli ravno pri vas.

Pasja sreča | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Voditeljica Tanja Kocman je priznala, da se je med snemanjem oddaje Pasja sreč naučila marsikaj novega in koristnega o človekovih najboljših prijateljih. "Od pravih sestavin za kuhanje do pravega načina prevoza. Predvsem pa kot največjo izkušnjo jemljem to, da sem imela čast spoznati vse te kosmatince, ki so vsak po svoje iz neke tragične zgodbe prešli v novo, lepo življenje, kjer zdaj uživajo tako, kot morajo – kot člani družine."

Oddaja Pasja sreča z voditeljico Tanjo Kocman bo prvič na sporedu v soboto, 14. oktobra, ob 16.25 na Planetu.

Večerja za 5: Na deželi
Planet TV Za takega sommelierja verjetno še niste slišali #video
Kolo sreče
Planet TV Veliki rock zvezdnik je našo pevko poklical kar po telefonu #video
Večerja za 5: Na deželi
Planet TV V šovu Večerja za 5: Na deželi bomo tokrat obiskali Kamnik z okolico
Jutro na Planetu
Planet TV Obiskali smo indijski par, ki si je v Sloveniji ustvaril dom #video
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte