Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 1. 2021,
8.17

Osveženo pred

3 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,57

Natisni članek

Planet TV Doc - v dobrih rokah

Sreda, 6. 1. 2021, 8.17

3 leta, 3 mesece

Doc – v dobrih rokah

Šarmantni igralec z razkritjem presenetil oboževalce

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,57

V četrtek, 7. januarja, ob 19.45 na Planet prihaja italijanska zdravniška serija Doc – v dobrih rokah, ki je s svojo edinstveno zgodbo tako navdušila Američane, da so že napovedali svojo različico. Zelo priljubljen je tudi glavni igralec Luca Argentero, ki v seriji igra odličnega zdravnika Andreo Fantija. Ta je pred kratkim oboževalce presenetil z nepričakovanim priznanjem.

doc
Planet TV Italijanska zdravniška serija, ki je navdušila Američane

Italijanski igralec Luca Argentero se je zaradi svojega šarmantnega videza in preprostosti hitro zapisal v srca italijanskih gledalcev. Nase je še posebej opozoril z vlogo v zdravniški serji Doc – v dobrih rokah in s svojim likom pridobil številne oboževalce. 

Luca je prve korake v medijskem svetu sicer naredil po zaslugi italijanske različice resničnostnega šova Big Brother. Pozneje je začel snemati filme in televizijske serije ter pristal tudi na gledaliških deskah.

Na snemanju filma Vacanze ai Caribbean je spoznal svojo trenutno partnerico Cristino Marino, s katero sta letos dobila tudi prvega otroka. Hčerki je ime Nina Speranza, njeno rojstvo pa je za par pomenilo neizmerno veselje. Luca je bil pred tem sicer že enkrat poročen.

Pred kratkim pa je igralec v enem izmed intervjujev močno presenetil svoje oboževalce in priznal, da je zelo sramežljiva oseba. Čeprav je pod žarometi in drobnogledom javnosti že vrsto let, je priznal, da se mu k vsemu temu še vedno ni uspelo popolnoma privaditi – in morda je prav to tisto, zaradi česar je pri ljudeh tako priljubljen, saj ostaja z obema nogama trdno na tleh.

kruto mesto
Planet TV Epidemija spremenila zgodbo uspešne nadaljevanke

Serija Doc – v dobrih rokah je posneta po resničnih dogodkih

Odlična serija Doc – v dobrih rokah, v kateri glavno vlogo igra Luca Argentero, je posneta po resničnih dogodkih. Požela je veliko pozornosti, rekordno gledanost in navdušila tudi Američane, ki so že napovedali snemanje svoje različice. Mediji so serijo Doc – v dobrih rokah opisali kot mešanico Zdravnikove vesti (Doctor House) in Dobrega zdravnika (The Good Doctor), a z zelo samosvojim pristopom.

Zdravniška serija Doc – v dobrih rokah bo na Planetu ob četrtkih in petkih ob 19.45, prvič že jutri, 7. januarja. Ob 20.45 je od ponedeljka do petka na sporedu serija Kruto mesto.

Milijonar
Planet TV Toliko sta za dober namen zbrala raper in pevka #video
Kdo si ti
Planet TV V Slovenijo prihaja šov v maskah
Fantovska leta
Planet TV Filmska premiera meseca so Fantovska leta
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte