SiolNET. Planet TV Kdo si ti?
0,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kdo si ti? Zvezde pod masko

V Slovenijo prihaja šov v maskah

0,20

termometer

Spomladi na Planet prihaja šov, zaznamovan z maskami, ki so veliko zabavnejše od tistih, ki smo jih vajeni letos. Na velikem odru šova Kdo si ti? Zvezde pod masko se bodo pod nenavadnimi, a vedno zabavnimi maskami skrivali znani Slovenci in Slovenke, medtem pa bosta dve zvezdniški ekipi med seboj tekmovali, katera bo pravilno uganila več zamaskiranih nastopajočih.

Nastopi mask bodo zabavni in vsaka bo zapela pesem, ki bo ustrezala njenemu liku. Da bi jih zvezdniški ekipi lažje prepoznali, bodo zvezde pod maskami predstavile tudi eno izmed svojih sposobnosti ali značilnost, po kateri so prepoznavne v Sloveniji.

Kdo si ti

Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko bo tudi dobrodelen, saj bo zvezdniška ekipa, ki bo pravilno ugotovila največ zamaskiranih nastopajočih, osvojila denarno nagrado in jo namenila v dobrodelne namene po lastni izbiri.

Na odru šova Kdo si ti? Zvezde pod masko bo nastopilo 20 znanih Slovenk in Slovencev, ki se bodo predstavljali s petjem. V slovenski različici šova se bodo znani obrazi predstavljali z različnimi pesmimi, tako slovenskimi kot tujejezičnimi, kdo nastopa pod masko, pa bosta ugibali dve slovenski zvezdniški ekipi, ki ju na Planetu razkrijemo kmalu. Seveda bo tudi voditelj oddaje znani Slovenec, saj gre ne navsezadnje za šov z znanimi slovenskimi obrazi.  

Šov je v produkciji TV2 navdušil tudi občinstvo na Madžarskem, spomladi pa bo izvirna glasbena zabava na Planetu polepšala večere tudi v slovenskih domovih in poskrbela za najboljša presenečenja, smeh in zelo dobrodošlo sprostitev.

Šov vseh šovov Kdo si ti? Zvezde pod masko prihaja kmalu na Planet!
  doc Planet TV Italijanska zdravniška serija, ki je navdušila Američane kruto mesto Planet TV Epidemija spremenila zgodbo uspešne nadaljevanke Fantovska leta Planet TV Filmska premiera meseca so Fantovska leta

 

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin