SiolNET. Planet TV Novosti
1,91

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prvi televizijski šov v Sloveniji, v katerem bodo zmagovalci nagrajeni z zlatom

1,91

termometer

Zlato, zlate palice, zlate ploščice |  | Foto: Reuters
Foto: Reuters

Maja na Planet prihaja zabaven tekmovalni družinski šov, ki mu adrenalina zagotovo ne bo manjkalo. Družine bodo morale v različnih izzivih pokazati veliko fizične pripravljenosti, vzdržljivosti in predvsem ekipnega duha. In kakšna nagrada poleg laskavega naziva najbolj športne družine čaka zmagovalce?

V tekmovalni oddaji Fittest Family - Nepremagljivi, ki jo bo Planet TV snemal v koprodukciji s hrvaško televizijsko hišo RTL, se bo v boj za glavno nagrado in naziv najbolj športne družine podalo kar 14 družin iz Slovenije in Hrvaške. Vsako ekipo bodo sestavljali štirje družinski člani. Pri pripravah na premagovanje različnih poligonov na najtežjem družinskem tekmovanju bodo družinam pomagala tudi priznana in priljubljena imena iz sveta športa.

Ekipa, ki bo v napeti bitki s časom, ovirami ter drugimi družinami pokazala največ fizične pripravljenosti in zmagovalnega duha, bo okronana z nazivom najbolj športne družine. Poleg tega jo čaka tudi zelo privlačna in bogata nagrada. Zmagovalci najtežje tekmovalne družinske oddaje bodo namreč nagrajeni z zlatom. 

Kako veliko zlato palico bodo domov odnesli zmagovalci družinske tekmovalne oddaje The Fittest Family - Nepremagljivi, vam razkrijemo kmalu. Spremljajte nas.

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Nepremagljivi Planet TV Zabavne nezgode iz tekmovalnega šova, ki prihaja tudi v Slovenijo #video Marko Potrč Planet TV Nepremagljivi Marko se pripravlja na nov voditeljski izziv #intervju Sasa Doncic Planet TV Dobri geni ali trdo delo? #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 28
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin