Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 2. 2019,
13.59

Osveženo pred

5 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,79

1

Natisni članek

Planet TV

Ponedeljek, 11. 2. 2019, 13.59

5 let

The Fittest Family - Nepremagljivi

Dobri geni ali trdo delo? #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,79

1

Sasa Doncic | Foto Sportida

Foto: Sportida

Je športnikom talent za uspeh položen v zibelko ali je vse skupaj plod trdega in dolgotrajnega treninga? Verjetno je za vrhunski uspeh v športu potrebna mešanica obojega, kaj je tisto, kar je odločilno, pa je zelo težko reči. V nadaljevanju si poglejte nekaj vrhunskih športnikov, ki so dokazali, da kri ni voda.

Nepremagljivi
Planet TV Imate najbolj športno družino v Sloveniji? Prijavite se!

Z naskokom najbolj priljubljen slovenski športnik v zadnjem času je vsekakor Luka Dončić. Nobena skrivnost ni, da je ljubezen do košarke podedoval po svojem očetu Saši Dončiću, ki je bil tudi profesionalni košarkar. V NBA igra tudi zlati kapetan Goran Dragić, ki si je slačilnico čez lužo in v reprezentanci  nekaj časa delil s svojim bratom Zoranom. Pod košarkarskimi obroči sta blestela tudi oče Ivo in njegov sin Jaka Daneu ter brata Erazem in Domen Lorbek.

V ameriški ligi NBA pa sta med bolj poznanimi španska brata Gasol, poleg velezvezdnika Stepha Curryja pa tam nastopa tudi njegov mlajši brat Seth.

Brata Dragić. | Foto: Vid Ponikvar Brata Dragić. Foto: Vid Ponikvar

Tudi v nogometu je nekaj takih, ki prihajajo iz iste družine in so pustili neizbrisen pečat. V Sloveniji najbolj poznamo Zlatka in Luko Zahovića, v tujini pa očeta Cesareja in sina Paola Maldinija, brata Franka in Ronalda DeBoerja ter Garyja in Phila Nevilla.

Bratje Prevc | Foto: Grega Valančič/Sportida Bratje Prevc Foto: Grega Valančič/Sportida

Tenis sta močno zaznamovali sestri Williams, v boksarskem ringu sta bila zelo uspešna brata Kličko, v boksu pa se je tako kot legendarni Muhammad Ali preizkusila tudi njegova hči Laila. Na belih strminah sta blestela Janica in Ivica Kostelić, za svojevrsten rekord so v smučarskih skokih poskrbeli bratje Prevc, saj so na eni tekmi vsi trije osvojili točke svetovnega pokala.

Teniški igralki Serena in Venus Williams | Foto: Getty Images Teniški igralki Serena in Venus Williams Foto: Getty Images

Uspešnih športnih družinskih zgodb je še kar nekaj. Če se tudi v vaši družini pretaka športna kri, se lahko prijavite v šov, ki na Planet prihaja že to pomlad. S svojimi družinskimi člani sestavite nepremagljivo ekipo in se v tekmovalni oddaji The Fittest Family - Nepremagljivi pomerite z drugimi družinami za naziv najbolj športne družine. Prijavite se lahko TUKAJ.

predstavitev sheme
Planet TV Poleg The Biggest Loser Slovenija prihajajo tudi Nepremagljivi in Milijonar
Marko Potrč
Planet TV Nepremagljivi Marko se pripravlja na nov voditeljski izziv #intervju
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte