Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 1. 2019,
18.00

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,51

Natisni članek

Marko Potrč Planet TV

Torek, 29. 1. 2019, 18.00

5 let, 2 meseca

Nepremagljivi - The Fittest Family

Nepremagljivi Marko se pripravlja na nov voditeljski izziv #intervju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,51
Marko Potrč | Foto Instagram

Foto: Instagram

V spomladanskih mesecih bomo na Planetu spremljali novo tekmovalno oddajo, v kateri se bodo družine merile v različnih izzivih. Na preizkušnji bodo predvsem njihova vzdržljivost, moč in ekipni duh. Oddajo bo vodil Marko Potrč, ki mu športni izzivi niso tuji, saj redno skrbi za telesno kondicijo - tudi v krogu svoje družine.

Nepremagljivi
Planet TV Imate najbolj športno družino v Sloveniji? Prijavite se!

Naslov oddaje, ki jo boste vodili in ki spomladi prihaja na Planet, je Nepremagljivi oz. Fittest Family. Kdaj ste se vi nazadnje počutili nepremagljivo?

Huh, naslov oddaje je odličen in zelo dobro zajame naboj oddaje, a se zavedam, da je vsak premagljiv. Vsekakor tudi jaz. Premagati samega sebe vsak dan znova pa je vodilo, ki se ga poskušam držati.

Tudi vaša družina živi zelo aktivno in poskuša zdravo živeti. So vas že starši usmerjali v šport ali se je ta ljubezen rodila kasneje?

Osnovo je zagotovo dal moj oče. Veselje do tekanja in preživljanja prostega časa v naravi je zmeraj postavljal visoko na lestvici. Čeprav se sam profesionalno nikoli ni ukvarjal z nobenim športom, mu je uspelo name in na brata zelo dobro prenesti pravilen odnos do telesne aktivnosti. To je zmeraj poudarjal. Iz te osnove se je pri meni in bratu rodila prava ljubezen do športa.

Marko tudi z otrokoma čas rad preživlja aktivno:

Kako pogosto se pri vas doma ukvarjate s športom?

Jaz praktično vsak dan, Tilen in Inja prav tako pridno trenirata, čeprav seveda ne vsak dan. Lili pa je tako ali tako zmeraj aktivna. Plavanje je trenutno pri otrocih v ospredju. Tilen recimo na treningu pri devetih letih preplava že skoraj 2.000 metrov. Poleg tega se ukvarja tudi z drugimi športi. Oba že smučata, veliko tekata in obožujeta kolo. Lahko rečem, da smo kar aktivna družina.

Kako bi ocenili povprečno slovensko družino in njeno povezanost s športom? Je v povprečnem Slovencu dovolj športnika?

Upam, da je. Pa ne samo zaradi oddaje. Tam iščemo družine, ki so res pripravljene tekmovati. Upam, da se povprečna slovenska družina zaveda, kako pomembno vlogo ima povezanost s športom oziroma rekreacijo.

Kakšno bi bilo vaše povabilo za prijavo v šov in kaj sporočate družinam?

Srečo imate, da moja otroka še nista dovolj velika/stara, zato letos izkoristite odsotnost družine Potrč, dokler še imate možnosti za zmago (smeh, op. p.). Šalo na stran. Res bi rad povabil družine, ki so fit, ki imajo zdrav tekmovalni duh, vsaj malo ostankov gladiatorstva v svojih žilah in v očeh željo po premagovanju najtežjih ovir, da se prijavijo. To bo vrhunska preizkušnja, o kateri bodo nekoč razlagali svojim otrokom in vnukom. To obljubim!

Napovednik za tekmovalno oddajo, ki spomladi prihaja na Planet. Vodil jo bo Marko Potrč.

Če ste prepričani, da tudi vi lahko z domačimi sestavite pravo nepremagljivo ekipo in da si zaslužite naziv najbolj športne družine v Sloveniji, se prijavite TUKAJ!
tbls
Planet TV Jan in Marko sta združila moči za dober namen #video
Marko Potrč, Jan Kovačič
Trendi Marko Potrč: Če bi mi kdo rekel, naj ves dan poležavam, bi bila to kazen
Lili Žagar in Marko Potrč
Planet TV Tako sta videti Lili Žagar in Marko Potrč v kopalkah #foto
Ne spreglejte