SiolNET. Planet TV Novosti
1,80

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Po televizijski poroki zdaj sledi še prava #video

1,80

termometer

Eksperiment Poroka na prvi pogled: Avstralija je na Planetu od ponedeljka do četrtka ob 20.45. Ta teden mineva v znamenju šokantnega razkritja, saj sta razkrita ljubimca želela nadaljevati eksperiment kot uraden par v oddaji, a jima strokovnjaki tega niso dopustili. Za tiste, ki nadaljujejo to pot, pa so na vrsti obiski na domu.

Poroka na prvi pogled: Avstralija, Carolina, Daniel in Dion Planet TV Šokantno: na ceremonijo je prišla kar s svojim ljubimcem!

Na Planetu lahko gledalci trenutno spremljate 9. sezono eksperimenta Poroka na prvi pogled: Avstralija. Kateri pari bodo ostali skupaj tudi po koncu šova, bo znano kmalu. Dejstvo pa je, da šov spreminja življenja. Dokaz za to sta tudi 31-letna Kerry Knight in Johnny Balbuziente, ki sta sodelovala v 8. sezoni oddaje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny (@johnnybalbuziente)

Johnny je pred dnevi takole pokleknil n zaprosil svojo televizijsko ženo za roko na romantični vožnji z ladjico sredi sydneyjskega pristanišča. Kerry je pristala, ob fotografiji pa sta oba zapisala "za vedno".

V eksperiment sta vstopila med zadnjimi, že takoj pa je med njima preskočila iskrica. Med snemanjem nista imela večjih nesoglasij, zato sta razmerje nadaljevala tudi po šovu. Po koncu oddaje se je Kerry preselila bližnje k Johnnyju, nedolgo zatem pa sta se preselila skupaj. Takrat sta za enega od lokalnih časopisov dejala, da se jima ne mudi ne s poroko na z otroki. Oddajo sta posnela pred enim letom, zdaj pa se je očitno Johnny odločil, da je čas za nov korak. 

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Žena po odhodu razkrila: Intimna sva bila proti moji volji

A Johnny in Kerry v šovu nista našla samo partnerja, temveč tudi prijatelja iz 6. sezone šova, Jules Robinson in Camerona Merchanta. Zadnja sta tudi nadaljevala svojo pot, ko so kamere ugasnile, in dobila tudi naraščaj.

Strokovnjaki iz oddaje Poroka na prvi pogled: Avstralija so do zdaj naredili že 82 ujemanj, uspelo pa je le sedmim parom. Nekateri pari so se poročili tudi v resničnem življenju in so dokaz, da se ljubezen lahko rodi tudi pred kamerami.

Eksperiment Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20.45.
Poroka na prvi pogled: Avstralija, Olivia in Jackson Planet TV Žena je storila to in povsem razočarala moža Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Varanje, laganje in pogrevanje starih zamer postajajo vse bolj priljubljene dejavnosti Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Ta nevesta je z možem že posnela vroč domači video, ki pa se je izkazal za polomijo #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin