Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 7. 2022,
8.21

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,12

Natisni članek

Domenica Calarco Poroka na prvi pogled: Avstralija Jackson Lonie Olivia Frazer

Četrtek, 14. 7. 2022, 8.21

1 leto, 9 mesecev

Poroka na prvi pogled: Avstralija

Žena je storila to in povsem razočarala moža

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,12

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri, je na počitnicah za pare močno zavrelo med Domenico in Olivio. Ozračje se je stopnjevalo, vrhunec pa doseglo s tem, ko je Domenica pred Olivio na mizi razbila kozarec. Za to se ji je želela opravičiti, a Olivia opravičila ni hotela sprejeti. S pikrimi pripombami in dejanji je za nameček povsem razočarala moža Jacksona.

Zadnji spor med Domenico in Olivio v šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija je zaznamovalo razbitje kozarca. Po prihodu na zadnje druženje v sklopu počitnic za pare je bilo Domenici malce nerodno, Olivia pa jo je ob prihodu hotela objeti in se zaradi prošnje moža Jacksona vsaj na videz pobotati. Po tem je na samem priznala: "To sem storila samo zaradi njega. Domenica je zame sicer mrtva."

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Nepričakovan zaplet: v lase sta si skočili dve nevesti, tretja je zapustila snemanje

Pari so se nato usedli, Domenica pa se je začela opravičevati. "Ali moram pred tem vzeti tabletko xanaxa?" je zamomljala Olivia, Jackson pa jo je hitro ustavil: "Hej, to je bilo nesramno." Domenica je dejala, da se zaveda, da njeno obnašanje ni bilo v redu, slišane besede pa so v njej prebudile spomine na travmo iz otroštva. "Nakladaš," je spet zamomljala Olivia, Domenica pa je poskušala nadaljevati opravičevanje.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Afera se je začela – padel je prvi poljub

"Se sploh zavedaš, kako resen je položaj? To, kar si storila včeraj, je bil napad name," ji je v besedo spet skočila Olivia. Domenica je ob tem ostala brez besed, v bran sta se ji postavila samo mož Jack in nevesta Ella. Na koncu so vsi sprejeli Domenicino opravičilo, z izjemo Olivie, ki ga je označila za plitko, zlagano in naučeno. Domenica je za tem vstala od mize, Olivia pa se je začela pogovarjati z možem Jacksonom.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Ta ji je hitro dejal, da mu njeni pikri komentarji med opravičilom niso bili všeč. "Ko mi to govoriš, se počutim ranjeno in napadeno. Potrebujem tvojo brezpogojno podporo," mu je dejala Olivia, Jackson pa ji je odvrnil: "Ti nisi takšna oseba." Nevesta se ni strinjala: "Točno takšna oseba sem. Nisem vedno lepa in ljubka." Jackson ji je zatrdil, da ji ni treba biti, ampak vseeno dodal, da naj ne bo zlobna. "Danes si se mi pokazala v povsem drugačni luči," je še dejal.

Poroka na prvi pogled: Avstralija, Kate
Planet TV Nevesta v solzah želela zapustiti šov, a bo morala ostati vsaj še en teden

Na tej točki se Olivie ni dalo več potolažiti, med hlipanjem je dejala: "Vseeno mi je, kaj si drugi mislijo o meni. Mar mi je samo zate in za to, kar misliš ti." Še naprej je jokala, vmes pa sta jo tolažili Kate in Carolina. Jackson se je vrnil k njej, ona pa mu je dejala: "Dobila bom panični napad." Skupaj sta se umaknila v kopalnico, kjer je Olivia sedla na školjko, se prijela za glavo, Jackson pa jo je poskušal miriti.

Napetost v zakonih in med kandidati se še naprej vztrajno stopnjuje. Le kaj nas čaka na naslednji skupni večerji za pare, ki sledi že v današnji epizodi? Kot smo že navajeni, bo pestro. Ne zamudite!

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri. Vsak dan si prej lahko ogledate novo turško serijo Zdravnik brez vesti (Hekimoglu). Ta se od ponedeljka do petka začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Avstralija, Ella
Planet TV Nevesta se je za prsne vsadke odločila že pri 20 letih in še vedno jih obožuje
Poroka na prvi pogled: Avstralija, Al
Planet TV Ženin je v šovu požel tak uspeh, da je pustil staro službo. Kaj počne zdaj?
Zdravnik brez vesti
Planet TV "Težko je bilo na novo ustvariti lik in paziti, da ga pri tem nisem imitiral"
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte