SiolNET. Planet TV Novosti
1,31

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo

Nevesta o svojem profilu OnlyFans: Najprej bom objavljala fotografije oprsja, nato še ...

1,31

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.30, se je kot ena od novih kandidatk ljubezenskemu eksperimentu pridružila tudi Morag. Novopečena britanska nevesta je sicer pred kratkim v intervjuju za revijo Closer oznanila, da si je ustvarila profil OnlyFans. 

Morag je ena od prvoporočenih kandidatov, ki so nazadnje vstopili v britansko različico ljubezenskega eksperimenta. V njem je za moža vzela Luka, njuna skupna pot pa bo v naslednjih epizodah predstavljena na način, ki se je gledalcem priljubil že med gledanjem avstralske različice šova.

Exatlon Planet TV V Exatlonu preskakujejo ljubezenske iskrice: Pa saj sta mlada! #video

Dvaintridesetletna Morag pa je nedavno v intervjuju za revijo Closer razkrila tudi, da si je ustvarila profil na platformi OnlyFans, kjer uporabniki lahko zaslužijo z objavo razgaljenih fotografij. Svojo odločitev je utemeljila: "Zelo rada se slačim, upam pa, da se bo to obrestovalo tudi za moj bančni račun. Upam, da mi bo to olajšalo plačevanje računov." Razkrila pa je tudi: "V svet sem poslala že veliko svojih golih fotografij in zelo sem presenečena, da nobena še ni prišla v javnost."

Britanska nevesta je podrobneje utemeljila, kakšne zaslužke pričakuje od platforme OnlyFans: "S tem denarjem si ne želim kupiti ferrarija ali dragih dizajnerskih kosov, saj nisem takšna ženska. Do smrti bom zvesto nakupovala v Primarku. Želim si samo kakšnih dodatnih tisoč funtov na mesec."

Morag pa je brez zadržkov izdala tudi, kakšne fotografije lahko pričakujejo obiskovalci njenega profila: "Z veseljem pokažem svoje prsi. Začela bom tako, nadaljevala pa s fotografijami svoje vagine." To pa je še dodatno podprla z naslednjo izjavo: "Veliko bolj se zabavam med snemanjem fotografij sebe, kot pa če bi morala s fotografijami prodajati določene izdelke. Instagram mi ne pomeni nič, saj raje delam fotografije svojih prsi."

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Ta bodoča britanska nevesta je bila včasih erotični model

Četudi je britanska nevesta zaposlena kot medicinska sestra na kliniki za male živali, je že od nekdaj vedela, da ji klasičen osemurni delovnik ne ustreza. "Sama sem velika zagovornica močnih žensk in tudi sama se vidim kot takšno. Raje se lotim tega, kakor da bi morala oddelati svojih osem ur in za dodaten zaslužek čakati na naslednjo sponzorsko ponudbo na družbenih omrežjih," je dodala.

Šov Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.30! Vsak dan pa si prej lahko ogledate še epizodo najtežje televizijske preizkušnje Exatlon, ki se od ponedeljka do petka začenja ob 19.45! Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Ste vedeli, da se je v šovu poročil nečak nekdanjega izjemno uspešnega šprinterja? Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Pred vsemi lepotnimi posegi je nevesta izgledala tako. Bi jo prepoznali? #foto Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV V britanskem eksperimentu smo bili priča prvi istospolni poroki kandidatov Exatlon Planet TV Jadran končno do prve zmage v Exatlonu #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin