SiolNET. Planet TV Novosti
0,58

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nezgoda na snemanju: igralka je morala oskarjevki iz nosu odstraniti arašid

0,58

termometer

Drzni par |  | Foto:

Nocoj ob 22.35 si boste na Planetu lahko ogledali komedijo Drzni par (The Heat) s Sandro Bullock in Melisso McCarthy, ki se spopadeta z nepridipravi. Med snemanjem filma pa je prišlo do neljubega in malce nenavadnega dogodka.

Leta štejejo Planet TV V novi oddaji bomo ugibali leta s Klemnom Bučanom

Preden so začeli s snemanjem enega najbolj dobičkonosnih filmov leta 2013, je bila Melissa McCharty povsem iz sebe, ko je izvedela, da bo sodelovala s Sandro Bullock. "O, moj bog, poklicala me bo Sandra Bullock," naj bi si pred predstavitvenim klicem ponavljala igralka in priznala, da je bila tudi med telefonskim pogovorom precej živčna. "Vsak stavek sem končala z njenim imenom in priimkom. Pozdravljeni, Sandra Bullock. Lepo, da sva se spoznali, Sandra Bullock." Na snemanju sta se igralki nato odlično ujeli.

Poroka na prvi pogled Planet TV Ne boste verjeli, kako je videti danes #foto

Melissa Mccarthy se je morala na snemanju preleviti celo v njeno zdravnico, saj se je Sandri Bullock po nesreči v nosnico zataknil arašid. Igralki sta se namreč zabavali med odmorom, ko je oskarjevka ugotovila, da je po nesreči vdihnila arašid. Ker ni hotela delati panike, je za pomoč prosila kar Melisso, ki sprva ni verjela, da je arašid res v njenem nosu.

Drzni par | Foto:

"Potem sem ga zagledala - še danes se ob tem zgrozim - res je bil zagozden v nosu," je povedala in se lotila odstranjevanja, čeprav pri tem ni bila povsem mirna. "Če palčko potisnem preveč močno, jo lahko ubijem," je takrat razmišljala. 

Leta stejejo Planet TV Koliko ste stari? To vas bo vprašal Klemen Bučan #video

Naposled ji je uspelo odstraniti arašid, njeno kirurško mirno roko pa je pohvalila tudi Sandra Bullock. To pa še ni bilo vse. Odstranjevanje arašida so posnele tudi filmske kamere in režiser se je odločil prizor uvrstiti v film, zaradi česar so ga morali nato še nekajkrat ponoviti.

Akcijsko komedijo Drzni par s Sandro Bullock in Melisso McCarthy si na Planetu lahko ogledate NOCOJ ob 22.35. Pred tem, ob 20.45, nas bo zabaval Steven Seagal v akcionerju Potopljeni (Submerged). Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Jutro na Planetu Planet TV Poseben projekt gasilcev ob stoti obletnici delovanja #video Planet Vau Planet TV Preverite, kako nastajajo drzne "boudoir" fotografije #video Planet Vau Planet TV Slovenski igralci razkrili svoje najbolj nenavadne izkušnje z avdicij #video Planet Vau Planet TV Tako se druga druge spominjajo s prve avdicije pred 20 leti #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin