Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
15. 7. 2023,
8.00

Osveženo pred

9 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,14

Natisni članek

Planet TV film Melissa McCarthy

Sobota, 15. 7. 2023, 8.00

9 mesecev, 3 tedne

Izjemno boleč začetek snemanja filma za priljubljeno igralko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,14

V soboto ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali odlično vohunsko komedijo, v kateri blesti priljubljena igralka Melissa McCarthy, družbo pa ji delata tudi Jude Law in junak akcijskih filmov Jason Statham. V nasprotju s pričakovanji je zvezdnica večino kaskaderskih prizorov odigrala kar sama, čeprav je bil že začetek snemanja zanjo izjemno boleč.

"Grdo mi je spodrsnilo na mokrem marmorju. Precej hudo sem si poškodovala hrbet in kar teden dni sem potrebovala, da sem lahko spet normalno hodila," je povedala Melissa McCharty, ki jo je nesreča takoj ob začetku snemanja filma spravila nekoliko v slabo voljo.

Umori na podeželju.
Planet TV Igralec razkril, kakšen je recept za vrhunsko kriminalno dramo

Režiser Paul Feig je priznal, da je ob njenem padcu pomislil, da je snemanja filma konec, toda izkazalo se je, da je igralka izjemno trdoživa. V filmu je nato kar 90 odstotkov vseh kaskaderskih prizorov odigrala sama.

Melissa McCharty in Jason Statham (foto: promocijsko gradivo) | Foto: Melissa McCharty in Jason Statham (foto: promocijsko gradivo)

Zvezdnica je dejala, da je bil to zanjo najbolj fizično zahteven film, ki jih kdaj posnela. "Tekla sem, skakala in padala po tleh. Razbila sem si glavo, imela ureznine in modrice. Na koncu dneva sem bila videti, kot bi padla v jašek dvigala." 

Zapeljivec
Planet TV Priljubljena igralka prvič komentirala romantično zvezo s soigralcem

Koordinator kaskaderjev je dejal, da so imeli na voljo izjemno kaskadersko dvojnico, a ko so enkrat videli, česa je Melissa sposobna, so od nje lahko zahtevali vedno več. Pohvalil pa je tudi njeno neverjetno sposobnost učenja koreografije. "V prizorih je sodelovala z velikimi akcijskimi zvezdami, a se tega ni ustrašila in je svoje delo vrhunsko opravila."

(foto: promocijsko gradivo) | Foto: (foto: promocijsko gradivo)

"Priznam, da nisem vedela, kako težko bo, toda vseeno sem med snemanjem uživala. Res sem si želela čimveč kaskaderskih prizorov posneti sama, čeprav sem imela na razpolago neverjetno kaskaderko, ki bi stvari naredila veliko bolj od mene. Toda zdelo se mi je, da moj lik v akcijskih prizorih ne bi smel delovati preveč popolno," je razlog za izpostavljanje nevarnim okoliščinam razkrila igralka.

Film Vohunka (Spy) s priljubljeno Melisso McCharty si na Planetu lahko ogledate v soboto ob 20. uri. Ob 22.20 sledi romantična komedija Devet mesecev (Nine months). V nedeljo ob 20. uri pa ne zamudite akcijske komedije z Russellom Crowom in Ryanom Goslingom Prava fanta (The Nice Guys).

Jutro na Planetu
Planet TV Exatlonovca skupaj posnela duet #video
Jutro na Planetu
Planet TV Voditeljica sredi oddaje pojedla mokarja #video
Gordon Ramsay
Planet TV Preprost Ramsayjev trik, ki bo vaš hamburger dvignil na višjo raven #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte