SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Igralec razkril, kakšen je recept za vrhunsko kriminalno dramo

0,02

termometer

Vsak četrtek in petek lahko na Planetu spremljate kriminalno dramsko serijo Umori na podeželju (Midsomer Murders), kjer v glavni vlogi nastopa John Nettles. Zvezdnik je razkril, kaj je tista ključna sestavina, ki poskrbi, da neka kriminalna drama postane vrhunska.

Na Planetu se pričenja dvanajsta sezona kriminalne dramske serije Umori na podeželju (Midsomer Murders), kjer v glavni vlogi nastopa John Nettles. Zvezdnik igra v vlogi detektiva Toma Barnabyja, ki iz epizode v epizodo rešuje najrazličnejše umore. Skupaj je posnetih že 23 sezon te serije, kar dokazuje, da je med občinstvom zelo priljubljena. Kaj je skrivnost njenega uspeha?

John Nettles Planet TV Zvezdnik je bil izbran za britansko ikono tedna

"Ljudje na splošno obožujejo kriminalne drame. Po eni strani so zelo podobne reševanju križank. Imaš veliko število namigov, s katerimi moraš ugotoviti glavno geslo, v seriji pa, kdo je morilec. Pri obeh gre torej za intelektualni izziv. Kar je v kriminalni drami ključno, je, da v njej nastopa lik, s katerim se lahko občinstvo poistoveti. Tako lahko namreč dogajanje spremlja skozi njegove oči in razume njegove frustracije."

John Nettles Planet TV "Še tako grdo barabo, kot sem jaz, je znal narediti lepega," se spominja igralec

Igralec je nato izpostavil tudi, da v seriji dobro vedno premaga zlo in da je dober človek vedno zmagovalec, kar v resničnem življenju ne drži vedno. Vseeno je v resničnem življenju našel ključni element, ki se je prenesel tudi v kriminalne drame:

sean connery Planet TV Tudi James Bond se ni mogel upreti čarom Las Vegasa

"V resničnem življenju etiko in civiliziran način življenja ohranja policija. So kot nekdanji vitezi na belih konjih, ki nas rešujejo pred anarhijo in kriminalci in prav takšna je tudi vloga televizijskih detektivov." Po igralčevih besedah je to še en faktor, ki gledalcu omogoča boljše poistovetenje, vseeno je zatrdil, da ni dobre kriminalne drame brez dobrih karakterjev, dobrega scenarija in nepričakovanega zapleta.

Epizodo dramske serije Umori na podeželju (Midsomer Murders) si lahko na Planetu ogledate vsak četrtek in petek ob 19.45. V četrtek ji bo ob 22. uri sledila akcija Diamanti so večni (Diamonds Are Forever), v petek pa V službi njenega veličanstva (On Her Majesty's Secret Service). Zamujene epizode in druge zanimive vsebine si lahko brezplačno ogledate tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV S tem argumentom mu je zaprla usta! Jutro na Planetu Planet TV Edini Slovenec na dirki je Luka Mezgec #video Jutro na Planetu Planet TV Po smrti moža in soočenju z invalidnostjo zdaj navdihujeta druge #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin