Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 1. 2024,
11.34

Osveženo pred

6 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,30

Natisni članek

Umori na podeželju Planet TV

Četrtek, 4. 1. 2024, 11.34

6 mesecev, 1 teden

Umori na podeželju

Angleška kraljica priznala igralcu: Tam res ne bi rada živela

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,30

Na Planetu boste ob petkih ob 20. uri lahko spremljali 12. sezono priljubljene britanske kriminalistične serije Umori na podeželju (Midsomer Murders), ki se odvija na izmišljenem angleškem podeželju Midsomer. Legendarni igralec John Nettles, ki je igral policijskega inšpektorja Toma Barnabyja, je razkril, kaj mu je pokojna kraljica Elizabeta II. dejala ob njunem prvem srečanju. 

Umori na podeželju
Planet TV Legendarna serija vsak petek na Planetu

Igralec John Nettles je leta 1997 prvič zaigral v odlični kriminalni seriji Umori na podeželju in nato kar 14 let navduševal v vlogi policijskega inšpektorja Toma Barnabyja. Igralec je povedal, da je bilo v 13 sezonah serije, v katerih je odigral glavno vlogo, kar okoli 280 žrtev zločinov. To dejstvo ni ostalo neopaženo s strani kraljice Elizabete II., ki jo je imel legendarni televizijski detektiv čast v živo spoznati na televizijskem dogodku.

Umori na podeželju | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

"Opravičil sem se njenemu veličanstvu, ko sem jo srečal na nekem televizijskem nastopu, ker smo v seriji ubili toliko njenih podanikov. Očitno je bila oboževalka serije Umori na podeželju že od samega začetka in mi je rekla: 'Ne bi rada živela v Midsomerju.' In preden sem uspel ponuditi kakšen duhovit odgovor, se je oglasil eden od njenih pomočnikov: 'Ne, ne bi, gospa, mrtvi bi bili!' Na tej točki sem vedel, da z mojim plemiškim nazivom ne bo nič," se je zasmejal igralec.

Mastercard podkast navdiha z Borutom Pahorjem
Planet TV To je bil razlog, da je Katarina Čas ostala brez prizora z DiCapriem

John Nettles je leta 2010 pri svojih 67 letih nato iz njenih rok vseeno prejel prav posebno nagrado. Angleška kraljica Elizabeta II. mu je namreč poklonila odlikovanje, s katerim je postal član britanskega imperija. Igralca je na tak način nagradila za njegov prispevek k britanski kulturi in umetnosti.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Gledalci zgroženi nad nevesto, sestra jo brani

"Ljudje, ki ponavadi prejmejo to odlikovanje, rešujejo življenja in so resnični junaki. Jaz si ga ne zaslužim," je sprva dejal, nato pa dodal: "Vseeno sem počaščen. Zdi se mi zelo lepo in zelo prijazno, da so ga poklonili tudi igralcu."

Umore na podeželju lahko na Planetu spremljate ob četrtkih ob 20. uri. Sledi razburljiv ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled: Avstralija.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Strokovnjak razložil, zakaj je Harrison eden njegovih najljubših udeležencev v šovu
Moj dragi zmore
Planet TV Priljubljeni televizijski šov spet na Planetu
 
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte