Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 1. 2024,
11.14

Osveženo pred

3 mesece, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,31

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV

Sreda, 3. 1. 2024, 11.14

3 mesece, 3 tedne

Poroka na prvi pogled: Avstralija

Gledalci zgroženi nad nevesto, sestra jo brani

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,31

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.40, je pred udeleženci ključna faza eksperimenta – obisk partnerjev v domačem okolju. Ta izziv je poskrbel za še posebej veliko nemira v zvezi Alysse in Duncana, saj je 35-letnica šele zdaj razkrila, da se bosta po eksperimentu lahko videvala le ob sredah in vsak drugi konec tedna.

Nevesta Alyssa je svojemu ženinu Duncanu razkrila, kako bo njun odnos videti zunaj eksperimenta. Predvsem je presenetila z izjavo, da se bosta lahko videvala le ob sredah in vsak drugi konec tedna, čeprav živita le 18 minut stran drug od drugega. 35-letnica je kot razlog navedla svojega dveletnega sina, za katerega ves čas poudarja, da je njena prioriteta.

Moj dragi zmore
Planet TV Priljubljeni televizijski šov spet na Planetu

Duncan je bil sprava presenečen nad to informacijo, nato pa priznal, da se je ob tem počutil nekoliko zavedenega, saj bi tako pomembno informacijo o morebitnem skupnem življenju po eksperimentu želel izvedeti že takoj na začetku šova. Njun pogovor o tem pa se je spet končal s solzami v očeh Alysse.

Alyssa | Foto: Red Arrow Studios Alyssa Foto: Red Arrow Studios

Alyssina predstava o tem, kako bo videti njena zveza z Duncanom po šovu, je razburila tudi številne gledalce, ki niso varčevali s komentarji na družbenih omrežjih. Po burnem odzivu gledalcev se je na družbenih omrežjih oglasila tudi ženska, ki je trdila, da je Alyssina sestra. Prepričana je namreč, da so za Alyssino slabo podobo v šovu krivi predvsem ustvarjalci šova, ki so jo tako želeli prikazati. 

Duncan in Alyssa med težkim pogovorom o njuni skupni prihodnosti po šovu. | Foto: Red Arrow Studios Duncan in Alyssa med težkim pogovorom o njuni skupni prihodnosti po šovu. Foto: Red Arrow Studios

"Utrujena sem od ljudi, ki mojo sestro kličejo z grozljivimi imeni, ne da bi jo sploh poznali," je zapisala. "Sem njena starejša sestra in varovala jo bom vse življenje. Vsaka zgodba ima vedno dve plati!" je dejala.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Po razhodu z "nevesto iz nočne more" je tolažbo našel pri postavni vplivnici #foto

Ženska trdi, da je Duncan pred strokovnjaki govoril, kar so vsi želeli slišati, in zatrjeval, da razume prednostne naloge svoje žene kot matere, vendar Alyssa ni verjela, da je bil povsem iskren.

"Skrbelo jo je, da bi, ko bi stvari postale težke, pobegnil ... Alyssa se je v eksperimentu povsem predala, medtem ko se on ni. Skrbelo jo je, da v eksperiment ni prišel iz pravih razlogov," je zapisala njena domnevna sestra.

Poroka na prvi pogled: Avstralija | Foto: Red Arrow Studios Foto: Red Arrow Studios

Gledalci šova so se na spletu norčevali tudi iz nekaterih Alyssinih pogostih izjav, kot sta, da ima otroka in da si želi pozornosti. Sestra je priznala, da so te objave lahko smešne, moti pa jo, ko svojo sestro vidi v vlogi zlobnice.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Strokovnjak razložil, zakaj je Harrison eden njegovih najljubših udeležencev v šovu

"Nisem tukaj zato, da bi jo vsi vzljubili in sprejeli. Hočem poudariti le, da v teh oddajah ne vidimo vsega dogajanja," je dejala in namignila, da dogajanje v šovu lahko po svoje prikažejo tudi ustvarjalci šova.

"Oddaja se montira in ko se producenti odločijo, kdo želijo, da si, bodo naredili vse, da te prikažejo v določeni luči. Ni popolna, vendar zagotovo ni tako slaba, kot je prikazano," je dodala ženska.

Ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.40. Pred tem ne zamudite šova Moj dragi zmore, ki ga vodita Nina Osenar in Miha Brajnik.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Strokovnjakinja iz šova delila pretresljivo novico, da je zbolela za rakom
Divje mame Bad Mothers
Planet TV Spoznajte igralsko zasedbo nove serije na Planetu
Planet TV
Planet TV Kam je šla donacija Planet TV in Slovenske karitas? #video
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    
Ne spreglejte