SiolNET. Planet TV Novosti
0,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Istanbulska nevesta

Igra zlobneža, v resnici pa velja za turškega Johna Lennona #video

0,43

termometer

Istanbulska nevesta

Cenjeni turški igralec v priljubljeni nadaljevanki Istanbulska nevesta igra maščevalnega Adema, manj znano dejstvo pa je, da smo v seriji še pred njegovim obrazom spoznali njegov glas: v romantičnih prizorih smo lahko slišali njegovo balado, ki je v Turčiji postala prava uspešnica. Prisluhnite ji!

V priljubljeni nadaljevanki Istanbulska nevesta trepetamo za ljubezen med Farukom in Surejo, medtem pa njena najboljša prijateljica načrtuje poroko z velikim sovražnikom družine Boran, Ademom. Ta je nezakonski sin pokojnega očeta družine Boran, česar vdova Esma nikakor ne more sprejeti. Še posebno ji gre v nos, da nepredvidljivega Adema zastopa odvetnik, ki je kariero zgradil prav po zaslugi Boranovih.

POZOR, Istanbulsko nevesto boste lahko v ponedeljek, 19. novembra, spremljali v dveh delih zapored!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fırat Tanış (@firattanis) on

Maščevalnega Adema, ki mu življenje v senci družine Boran ni prizanašalo, je odlično upodobil priznani 43-letni turški igralec in glasbenik Firat Tanış, ki je v svoji bogati karieri prejel tudi več nagrad.

Leta 1998 je v Istanbulu diplomiral iz igre in se posvetil gledališču, nato pa uspešno zaigral tudi v številnih filmih in televizijskih serijah. Med njegovimi opaznejšimi vlogami je poleg Istanbulske neveste tudi drama Bilo je nekoč v Anatoliji priznanega turškega režiserja Nurija Bilga Ceylana, ki smo si jo lahko leta 2011 ogledali tudi na 22. Liffu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fırat Tanış (@firattanis) on

Za Istanbulsko nevesto zapel uspešnico

Poleg igre je Firat za nekaj filmov prispeval tudi glasbo ter izdal samostojni glasbeni album. Ponavadi nastopa s kitaro, zaradi daljših las in umirjenega glasbenega izraza pa so ga v domovini hitro oklicali za turškega Johna Lennona. Njegov talent smo slišali tudi na začetku Istanbulske neveste v trenutkih, ko je Faruk preboleval napad Surejinega ljubosumnega prijatelja in je bila njuna zveza hitro prekinjena tudi po zaslugi njegove družine.

Ustvarjalci serije so ob prizorih uporabili pesem Yani, ki jo je Firat ne le zapel, ampak zanjo tudi spisal glasbo in besedilo. Pesem poje o obžalovanju za izgubljeno ljubeznijo. Prisluhnite ji v spodnjem posnetku: 

Umetnik in oče

Zasebno je Firat srečno poročen, z ženo Kübro pa sta leta 2014 postala tudi starša deklice. Svojo zasebnost skrbno varuje, znan pa je tudi kot eden najbolj skromnih turških prepoznavnih obrazov.

Prav zaradi videza mu pogosto namenjajo vloge negativcev, kar pa Firata ne moti, saj meni, da je igranje temačnih likov s težavno preteklostjo večji umetniški izziv. Umetnost pa je prav zares v središču njegovega življenja; poleg igranja in glasbe se v prostem času namreč ukvarja tudi z različnim likovnim ustvarjanjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fırat Tanış (@firattanis) on

Firat je kot Adem v Istanbulski nevesti tik pred poroko z Dilaro, živahno Surejino prijateljico. Tudi zato se je Sureja vrnila v Burso, kjer se napetosti s Farukom le še stopnjujejo. Ločitev se zdi neizbežna, njunim bližnjim pa je jasno, da največja ovira med parom niso skrivnosti iz preteklosti, ki so prišle na plan, ampak njun ponos. Ali jima bo znova uspelo najti skupni jezik, kakšno bo njuno prvo srečanje v Bursi in le kakšno presenečenje Adem pripravlja za poročni dan, pa si oglejte v prihodnjih delih Istanbulske neveste.

POZOR, Istanbulsko nevesto boste lahko v ponedeljek, 19. novembra, spremljali v dveh delih zapored!

Istanbulska nevesta Planet TV Nova podoba pobegle neveste #foto Istanbulska nevesta Planet TV Šokanten preobrat v Istanbulski nevesti! Istanbulska nevesta Planet TV Tudi starša turške zvezdnice sta se poročila brez blagoslova družine Istanbulska nevesta Planet TV "Med hollywoodskimi in turškimi igralci ni razlike" Tolgahan Planet TV Seksi igralec bo prvič postal očka!
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 52
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin