SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
1,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Šokanten preobrat v Istanbulski nevesti!

1,38

termometer

Istanbulska nevesta

V priljubljeni nadaljevanki Istanbulska nevesta je bilo eno zagotovo: Faruka in Surejo druži usodna ljubezen, ki je ni mogla razdreti niti njegova gospodovalna mama ali izguba otroka. A razdrla jo je izdaja in zdaj je vse drugače ...

Ko se je zdelo, da Sureje ne more nič prizadeti tako zelo kot izguba otroka, jo je doletel nov udarec. Našla je namreč koščke fotografije, ki priča o ljubezenski zvezi Faruka z Begum in spoznala, da je Emir Farukov sin. Takšna izdaja je bila za Surejo preveč. Nenazadnje je bila zaradi laži pripravljena prekiniti tudi odnos z najboljšo prijateljico Dilaro.

Istanbulska nevesta

V dveh mesecih je vse drugače

Po pretresih je Sureja spakirala kovček in odšla, nadaljevanka pa je poskrbela za dvomesečni preskok v dogajanju. V tem času se je Faruk močno spremenil, mama Esma mu očita zanemarjenost, saj si je pustil rasti brado, tudi osivel je. Delati noče več in misli le na to, kako bi našel Surejo, a za njo se je izgubila vsaka sled.

Mlada nevesta medtem ni le obrnila novega lista, ampak odprla kar novo knjigo. Vidimo jo med delom v lokalu, še vedno se ukvarja tudi z glasbo, a nič več v Istanbulu, ampak v Pragi, kjer je zaživela povsem novo življenje. Spremenila je tudi pričesko, a spomini na izgubljenega otroka in zlomljeno srce ostajajo.

Istanbulska nevesta

Kaj nas čaka v prihodnjih delih Istanbulske neveste?

Esma je napeta, ker Faruka že dva meseca ni domov. Na Ipek stresa slabo voljo zaradi njene matere Kimet, ki je sestra Fevzijeve ljubice, Sureja, ki živi v anonimnosti, pa se spomni na tetin rojstni dan in jo pokliče. Presrečna Senem takoj odhiti povedat veselo novico Dilari in zaradi njune vzhičenosti kmalu vsi izvedo, da je Sureja v Pragi.

Faruk se z Akifom takoj odpravi na pot, kjer bo po nekaj zapletih le izvedel, v katerem lokalu dela Sureja. Toda njuno srečanje je povsem drugačno, kakršnega si je predstavljal; konča se namreč zelo hitro, Faruk pa pristane v policijskem priporu in v prihodnosti nekdaj složen par očitno čaka ločitev.

Istanbulska nevesta

Dilara se medtem pripravlja na poroko, Adema pa bo v tožbi zastopal lastnik ugledne odvetniške pisarne g. Garip, kar Esmo osupne, saj gre za dobrega in dolgoletnega znanca družine Boran. Bo potrebno zaradi dokazov DNK izkopati posmrtne ostanke glave družine Boran?

Istanbulsko nevesto spremljajte od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planetu.
Istanbulska nevesta Planet TV Zaradi vloge jo tudi na ulici kličejo teta Istanbulska nevesta Planet TV Tudi starša turške zvezdnice sta se poročila brez blagoslova družine öteki Taraf Planet TV Zvezdnika Istanbulske neveste skupaj posnela tudi film #video Istanbulska nevesta Planet TV "Med hollywoodskimi in turškimi igralci ni razlike" Istanbulska nevesta Planet TV Turška igralka tudi zasebno nima sreče v ljubezni #foto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 149
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin