SiolNET. Planet TV Novosti
0,63

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Istanbulska nevesta

Tudi starša turške zvezdnice sta se poročila brez blagoslova družine

0,63

termometer

Vloga dekleta, ki pride iz velemesta v zelo tradicionalno okolje, se zdi kot pisana na kožo Asli Enver, glavni igralki priljubljene serije Istanbulska nevesta. Sama je namreč z družino živela v Londonu, kjer je bila tudi rojena, pri 12 letih pa se je vrnila v Turčijo.

Istanbulska nevesta

Danes velika zvezdnica turške televizije je potrebovala kar dve leti, da se je navadila na življenje v Turčiji in se priučila jezika. V tečaj igre jo je vpisala prav mama, ki si je želela, da bi Asli resnično obvladala turščino. "Že kot deklica sem imela preveč bujno domišljijo in mislim, da mi je bila igra kar usojena. Tako jezika kot igre sem se učila istočasno in tudi zato bom materi večno hvaležna," pravi igralka.

Usodna ljubezen v Londonu

Njen oče je bil Turek iz Cipra, babica pa je šivala uniforme za angleško vojsko. Ko so jo Britanci povabili v Anglijo, je skupaj s šestimi otroki odšla v London. Aslijina mama pa je edinka iz istanbulske družine, ki je po končanem šolanju odšla v London, da bi se naučila angleščine, tam pa je spoznala Aslijinega očeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on

Družina je poroki nasprotovala

"Mama se je kasneje vrnila v Turčijo, oče pa ni zdržal in je odšel za njo. Poročen je bil že prej in je imel tri otroke, zato sta babica in dedek nasprotovala poroki. Dedek je bil tako jezen, da sploh ni prišel na poroko svoje hčerke," pripoveduje Asli.

Zaljubljenca sta se kljub temu poročila in se nastanila v Londonu, kjer je oče veliko delal, da je lahko svoji družini nudil vse, kar potrebuje. Zaradi pogostih službenih potovanj sta se starša počasi oddaljila in se nazadnje ločila, Asli pa se je z mamo vrnila v Turčijo.

Istanbulska nevesta

"Sprejmem le vloge, ki jih zares čutim"

Asli se je zaradi družinske preteklosti tako še lažje vživela v vlogo Istanbulske neveste, ki zapusti njej ljubi Istanbul in se z možem preseli v manjšo Burso, kjer pa je tašča nikakor ne sprejme. Igralka sicer pravi, da vloge izbira zelo skrbno: "Sprejmem le vloge, ki jih zares čutim. Če menim, da nisem prava izbira za določeno vlogo, če se ne vidim v njej, potem ponudbo zavrnem."

Vlogo Sureje je takoj vzljubila in pravi, da je med njima veliko podobnosti, tudi zato, ker sta obe v letih, ko dobro vesta, kaj si želita in sta se za to pripravljeni boriti, še pove igralka z nalezljivim nasmehom.

Nov del Istanbulske neveste lahko na Planetu ujamete od ponedeljka do petka ob 20. uri.
Istanbulska nevesta Planet TV "Med hollywoodskimi in turškimi igralci ni razlike" Istanbulska nevesta Planet TV Bivšega turške zvezdnice udarila karma! Istanbulska nevesta Planet TV Istanbulska nevesta nominirana za mednarodnega emmyja Istanbulska nevesta Planet TV Turška igralka tudi zasebno nima sreče v ljubezni #foto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 13
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin