Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 10. 2018,
10.50

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,84

Natisni članek

Planet TV Istanbulska nevesta turške serije Özge Borak

Sreda, 10. 10. 2018, 10.50

5 let, 6 mesecev

Istanbulska nevesta

Turška igralka tudi zasebno nima sreče v ljubezni #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,84

V priljubljeni seriji Istanbulska nevesta je Faruka močno presenetila vrnitev ljubezni iz preteklosti. Lepotico s strtim srcem in veliko skrivnostjo igra Özge Borak, ki tudi v zasebnem življenju nima sreče v ljubezni, saj je dvakratna ločenka.

Istanbulska nevesta | Foto:

V življenje Faruka in Sureje v seriji Istanbulska nevesta se je kot strela z jasnega pojavila Begum, Farukova prva velika ljubezen. Sureja se je z njo spoprijateljila ne da bi vedela, da gre za pomembno osebo iz moževe preteklosti, Faruk pa je bil ob prvem pogovoru na štiri oči na Begum zelo jezen in ji ni pustil do besede. A Begum ima poleg sina Emirja, s katerim se je Faruk v nevednosti takoj spoprijateljil, tudi veliko skrivnost ...

Begum, ki ima pred seboj težke izbire, je odlično upodobila turška igralka Özge Borak, ki pa tudi v zasebnem življenju nima velike sreče v ljubezni. Čeprav je rojena na valentinovo leta 1982 ima za seboj dva propadla zakona. S prvim možem Bülentom Şakrakom se je poročila pri 24 letih, a zakon je trajal le štiri leta, nato pa je večno zvestobo obljubila komiku Atu Demireru, s katerim pa sta se po dveh letih ločila.

Fotogalerija
1 / 7

Igralka pravi, da je zdaj v ljubezni veliko bolj previdna in se raje posveča svoji cvetoči igralski karieri, z veseljem tudi trenira boks in preživlja svoj prosti čas v naravi. "Vedno se trudim videti lepoto v življenju, ne glede na to, kako težko je," pravi Özge, ki je kariero začela že pri osmih letih.

V Istanbulski nevesti je zaigrala z očetom

Nadarjena Turkinja najde oporo tudi v svoji družini, s katero si je zelo blizu. Njen oče, nekdaj član turškega nacionalnega teatra opere in baleta, je v Istanbulski nevesti celo zaigral - upodobil je zdravnika Ibrahima. Iz umetniških vod je tudi njena mama, brat Selim Borak pa je prav tako uspešen igralec.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Özge Borak (@borakozge) on

Čeprav zaradi svoje slave in lepote dobiva veliko nespodobnih ponudb in ljubezenskih sporočil, pa Özge svoj prosti čas raje preživlja z družino in nadvse uživa v vlogi tete.

Spoprijateljila se je tudi s tesno povezano igralsko zasedbo Istanbulske neveste, še posebno močna vez jo druži z Neslihan Yeldan, ki gra Surejino teto Senem. Dami sta se letos odpravili na skupne počitnice na grški otok Samos, Neslihan pa je njun dopust primerjala s "Thelmo in Louise v bolj nedolžni različici".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Özge Borak (@borakozge) on

Istanbulsko nevesto lahko spremljate na Planet TV od ponedeljka do petka ob 20. uri, pred tem pa ne zamudite še ene turške poslastice, nadaljevanke Ne izpusti me, ki je na sporedu ob 19. uri.
Istanbulska nevesta
Planet TV Istanbulska nevesta nominirana za mednarodnega emmyja
Istanbulska nevesta
Planet TV Tašča iz pekla je zasebno povsem drugačna #foto
Planet TV Konec velike ljubezni iz Istanbulske neveste
Planet TV Zaradi vloge jo tudi na ulici kličejo teta
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte