Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 9. 2018,
13.18

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,26

1

Natisni članek

Istanbulska nevesta Hira Koyuncuoğlu Berkay Hardal Planet TV turške serije

Četrtek, 27. 9. 2018, 13.18

5 let, 6 mesecev

Istanbulska nevesta

Konec velike ljubezni iz Istanbulske neveste

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,26

1

Prva igralska vloga je Berkayju Hardalu, ki v Istanbulski nevesti igra najmlajšega med brati Boran, prinesla tudi prvo ljubezen - in to s soigralko Hiro Koyuncuoğlu, ki v seriji igra Bade. A čeprav je ljubezen spomladi še zelo cvetela, je igralec zdaj znova samski, tako Hira kot Berkay pa sta z družbenih omrežij že izbrisala vse skupne fotografije.

Istanbulska nevesta | Foto:

Čeprav nestanovitni Murat (Berkay Hardal) v priljubljeni seriji Istanbulska nevesta izkoristi hišno pomočnico Bade (Hira Koyuncuoğlu), je ljubezen med igralcema, ki se je rodila prav na snemanju, v resnici cvetela.

22-letni Berkay je tako skupaj s prvo opaznejšo vlogo doživel tudi prvo resno ljubezen. Še spomladi je trdil, da je 23-letna Hira pravzaprav ljubezen njegovega življenja, zaljubljenca pa sta skupne fotografije redno objavljala tudi na družbenih omrežjih.

Berkay in Hira sta še spomladi z oboževalci delila skupne trenutke (foto: Instagram) | Foto: Berkay in Hira sta še spomladi z oboževalci delila skupne trenutke (foto: Instagram)

"Dokler nisem spoznal Hire, nisem vedel, kaj je ljubezen," je na začetku leta zatrjeval Berkay. "Podobno je občutku miru in sproščenosti, ko se za praznike vrnem domov. Ljubezen je zame to, da se ob ljubljeni ženski počutim kot doma," je še povedal in na Instagramu med drugim zapisal, da sta mama Bahar in Hira dve ženski, ki dajeta smisel njegovemu življenju.

"Preveč zaposlen" za resno razmerje

A velika ljubezen je z jesenjo očitno že pozabljena, saj naj bi Berkay končal razmerje s Hiro, oba igralca pa sta s svojih profilov na družbenih omrežjih izbrisala vse skupne fotografije. Razmerja naj bi bilo konec predvsem zaradi njegove velike zaposlenosti z igralstvom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berkay Hardal (@berkayhardal) on

Pozornost mu godi

Simpatični Berkay si je sicer v najstniških letih želel postati nogometaš, a je resna poškodba sklepa moral sanje o športni karieri opustiti. Kasneje se je vpisal na študij ekonomije, ki pa je trenutno na pavzi, saj ga je nepričakovana igralska kariera povsem prevzela. Turški lepotec priznava, da mu priljubljenost godi, zrasla je tudi njegova samozavest.

Tudi lepotica Hira, ki je v razmerju veljala za bolj temperamentno in pustolovsko, je polno zaposlena. Njena prva ljubezen je pravzaprav balet, nedavno je odprla tudi plesno šolo za otroke, konec razmerja pa preboleva tudi s pomočjo dobrih prijateljic, ki ji vedno stojijo ob strani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hira Koyuncuoğlu (@hirakoyuncuoglu) on

Očarljivega Murata Borana je sicer v Istanbulski ljubezni trenutno povsem očarala skrivnostna blondinka Zejnep, ki tako kot on vozi motor in se zdi povsem neulovljiva. A razočaranje ga bo znova pripeljalo v objem Bade ... Več pa v novem delu Istanbulske neveste ob 20. uri na Planetu.

Istanbulska nevesta je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planetu.
Planet TV Zaradi vloge jo tudi na ulici kličejo teta
ozcan
Planet TV Lepi igralec v naročju z novim dojenčkom! #foto
Istanbulska nevesta
Planet TV Turško lepotico je osvojil soigralec
Istanbulska nevesta
Planet TV Tašča iz pekla je zasebno povsem drugačna #foto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte