SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,66

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Istanbulska nevesta

Nova podoba pobegle neveste #foto

0,66

termometer

Priljubljena nadaljevanka Istanbulska nevesta je poskrbela za pravi preobrat. Po tem, ko je Sureja zapustila Faruka, se je dogajanje namreč prestavilo za nekaj mesecev v prihodnost, z močno spremenjenim videzom pa ni postregla le nevesta, ampak tudi njen razrvani mož.

Istanbulska nevesta

Po tem, ko je Faruk izdal njeno zaupanje, je jezna in razočarana Sureja spakirala kovčke in odšla. Dva meseca kasneje jo vidimo med opravljanjem dela natakarice v Pragi, ki sta jo nekoč nameravala obiskati skupaj s Farukom, a je načrte spremenila nosečnost.

Nova pričeska po razpadu zveze

Sureja je zaživela povsem novo življenje, edina stalnica ostaja ljubezen do glasbe. Spremenila je tudi svojo pričesko in se trudi zapolniti svoj dan z različnimi obveznostmi, da ne bi mislila na vse, kar je pustila za seboj. A strto srce še zdaleč ni pozdravljeno.

Istanbulska nevesta

Povsem spremenjen je tudi Faruk

Medtem ko Sureja živi odmaknjeno življenje v Pragi, pa jo Faruk ves čas išče. Dneve preživlja v stanovanju v Istanbulu, družinskega dvorca v Bursi sploh ne obiskuje, prav tako pa ne hodi več v službo in ves svoj prosti čas namenja iskanju pobegle neveste.

Mama Esma ne mara njegove neobrite brade, gledalke pa je bržkone presenetilo predvsem to, da je "novi" Faruk močno osivel. Težke skrbi pač pustijo posledice ...

Istanbulska nevesta

Ipek ima že močno zaobljen trebušček

Preskok v dogajanju je zelo opazen tudi pri Muratu, ki je že povsem okreval, in pri Ipek, ki je zdaj v šestem mesecu nosečnosti. A kljub vidno zaobljenem trebuščku je Ipek pri tašči v nemilosti, saj je njena mama sestra Fevzijeve ljubice. Esma je zelo jezna tudi na Surejo, ki jo krivi za Farukovo odsotnost.

Ker je Sureja za rojstni dan poklicala teto Senem, je Akif le izvedel, da je dekle v Pragi, kamor se s Farukom takoj odpravita. Le kako bo videti prvo srečanje med odtujenima zakoncema? Vsekakor ne takšno, kot bi si ga želel Faruk, nazadnje bo pristal celo v policijskem priporu. Zdi se, da je ločitev neizbežna ...

Istanbulska nevesta

Več pa v novih delih Istanbulske neveste, ki so na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planetu.
Istanbulska nevesta Planet TV Šokanten preobrat v Istanbulski nevesti! Istanbulska nevesta Planet TV Zaradi vloge jo tudi na ulici kličejo teta öteki Taraf Planet TV Zvezdnika Istanbulske neveste skupaj posnela tudi film #video Istanbulska nevesta Planet TV Tudi starša turške zvezdnice sta se poročila brez blagoslova družine Istanbulska nevesta Planet TV "Med hollywoodskimi in turškimi igralci ni razlike"
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 79
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin