Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 12. 2022,
13.45

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19

Natisni članek

Katar 2022 Planet TV

Četrtek, 15. 12. 2022, 13.45

1 leto, 4 mesece

Katar 2022

Bo Messi prišel do statusa božanstva? Prenos finala na Planetu. #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19

V nedeljo ob 15. uri se bo na Planetu s studijsko oddajo začela najbolj pričakovana tekma letošnjega leta. V velikem finalu se bosta pomerili Argentina in Francija. Na vprašanje, kaj bi zmaga na svetovnem prvenstvu pomenila za Lionela Messija in katera ekipa ima več možnosti za končno zmago, sta odgovarjala komentator prenosov na Planetu Dani Bavec in nekdanji slovenski nogometni reprezentant Sašo Udovič.

Tako Argentina kot Francija bosta v nedeljo lovili svoj tretji naslov svetovnega prvaka. A če se skoraj polovica francoskih reprezentantov lahko pohvali z osvojeno lovoriko v Rusiji pred štirimi leti, je pri Argentincih drugače.

Katar 2022
Planet TV Jasna Kuljaj zgrožena zaradi najbolj prepoznavne hrvaške navijačice #video

Argentina je bila nazadnje na nogometnem prestolu pred 36 leti. Tisti, ki si še posebej želi ponoviti uspeh Diega Armanda Maradone, je seveda Lionel Messi. In če mu bo uspelo, bo potrdil status največjega v zgodovini nogometne igre. 

Planet TV | Foto:

"Trenutek genija, ki je le devetdeset minut oddaljen od božanskega statusa v Argentini in se bo postavil ob bok Maradoni," je predstave argentinskega kapetana na letošnjem mundialu pokomentiral Sašo Udovič .

Smucanje Planet TV
Planet TV Ne zamudite prenosa tekem alpskega smučanja na Planet 2

"Gre v bistvu za zalo preprosto enačbo. Težko si najboljši na svetu, če nikoli nisi osvojil najvrednejše, najprestižnejše nagrade v svetu nogometa − svetovnega prvenstva. Uveljavljeni nogometni zgodovinarji sploh ne pristanejo na pogovor o nekom, da je najboljši, če se ni polastil te lovorike. On ima še eno težavo, da ima ravno zaradi tega Diego Maradona status božanstva v svoji domovini," je povedal komentator Dani Bavec in razkril, da argentinski navijači Messija dolgo niso sprejeli za svojega.

"Če prinese ta pokal domov, mu bo vse oproščeno," pa je prepričan Udovič.

In kakšne so možnosti Argentine proti Francije v velikem finalu po mnenju Bavca in Udoviča? "Stavil sem na Argentino, a če bi zdaj vrgli žeton v robota z umetno inteligenco, ki ga med drugim v Katarju tudi imajo, bi ta napovedal Francijo," je odgovoril Bavec, Sašo Udovič pa verjame, da bomo spremljali pravi finale z dobrim nogometom. "Po vsem tem, kar smo videli, po tej osebni zgodbi, po vsem, kar se je dogajalo v vseh teh letih, privoščim Messiju, da postane božanstvo." Več v zgornjem videu.

Neposredni prenos velikega finala FIFA svetovnega prvenstva v nogometu Katar 2022 med Argentino in Francijo si boste na Planetu lahko ogledali v nedeljo ob 16. uri. Studijski del se bo začel že ob 15. uri. Navijajte z nami! 

Milijonar
Planet TV Nova sezona Milijonarja se začenja z znanimi obrazi na vročem stolu
Jutro na Planetu
Planet TV Poglejte, kaj nas čaka nocoj pred izjemnim nogometnim obračunom #video
Planet TV
Planet TV Poglejte, kaj sta pred nocojšnjo tekmo napovedala Dani Bavec in Sašo Udovič #video
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.    
Ne spreglejte